KASTELEN EN VIKINGS IN DENEMARKEN! (Denemarken Vlog)

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Zomervakantie in Denemarken (Fiskenæs, Gråsten). Ik laat jullie het park, de omgeving en onze reis zien. Leuk om te kijken als je zelf ook naar deze omgeving gaat, en ideeën wilt opdoen!
Link naar de blog:

Bedankt dat je hebt gekeken naar deze video. Vond je deze video leuk? Neem dan vooral een kijkje bij mijn andere video’s op dit kanaal, of op mijn game kanaal. Op mijn gamekanaal vind je video’s van onder andere; The Sims 3, Minecraft, The Kingdom Xar, oudere vlogs en simulatie spellen. Ook kun je oude livestreams van een Survival poging van Stef en Timo, The Kingdom Xar met Koning TiesGames en alle andere Xarianen en overige chillstreams terug kijken.

Gamekanaal:

00:00 Introductie
00:26 Heenreis
01:10 Aankomst Gråsten & inchecken
01:49 Aankomst huisje en mini housetour
02:51 Wandelen door Fiskenæs (park)
03:48 Begin dag 2
04:21 Østerholm Castle Ruin
05:06 Nordborg Castle
06:16 Nordbord (Stad)
07:06 Regen & in bubbelbad
08:27 Begin dag 3
08:47 Flensburg, Germany
11:07 Begin dag 4
11:19 Slot Gråsten & Wisseling van de wacht
12:19 Apple Watch Series 4
13:26 Jensens Bøfhus
13:57 We mochten niet zwemmen
14:10 Sønderborg Castle
15:39 Boot van Queen Margrethe II of Denmark
16:09 Feest in Gråsten (markt en spellen)
16:48 Ribe Viking Center
23:26 Waddenzee
23:58 Auto inruimen en naar huis
24:53 Outro

Stay connected door mij op Social-Media te volgen;

Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn avonturen die ik meemaak via mijn IG stories en foto’s.

Op Twitter heb ik twee accounts. Op het ene account tweet ik vooral met volgers en mensen die ik volg, en tweet ik mee over de trends. Wil je dit niet zien, dan volg je @timovdb99, hierop post ik enkel updates van mijn leven, zoals bepaalde events waar ik bij ben, dingen waar ik aan gelinkt ben en overige toffe dingen.

Timeuw Twitter Account:
Timovdb99 Twitter Account:

Snapchat is een social media platform waar ik niet enorm actief op ben, maar ik heb het wel. Je kunt mij toevoegen onder de naam “Pleurisbeest”. Heel af en toe plaats ik hier een verhaal op, die je kunt bekijken. Dit is heel zeldzaam, maar zeker het proberen waard.

Dit YouTube kanaal is onderdeel van www.timeuw.nl. Dit is het vlog kanaal van Timo, waarop hij alle uitjes in zijn leven deelt met de online wereld, zoals vakanties, uitjes, en speciale evenementen. Ben je meer geïnteresseerd in gaming content zoals The Sims 4, Minecraft en Grand Theft Auto V? Neem dan een kijkje op het kanaal “Timeuw”, voorheen TimeuwGames, of klik op een van de onderstaande afspeellijsten om meer te bekijken.

[FC Emmen CL]
[Vlogging]
[Kingdom Xar] r

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

3 gedachten over “KASTELEN EN VIKINGS IN DENEMARKEN! (Denemarken Vlog)”

Plaats een reactie