Kleinste restaurant puzzelt met afstandsregel op twintig vierkante meter [RTV Utrecht]

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
De horeca mag vanaf 1 juni zijn deuren weer openen. Volgens het kabinet is het coronavirus voldoende onder controle om weer uit eten te gaan of te kunnen genieten van een drankje op het terras. Wel geldt de anderhalvemeter-regel: een puzzel voor het kleinste restaurant van Nederland, KingsDish in IJsselstein.

Kijk voor het laatste (sport)nieuws, weer en verkeer, livestreams en onze radio en tv programma’s uit de stad en provincie Utrecht op

(C) RTV Utrecht

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Kleinste restaurant puzzelt met afstandsregel op twintig vierkante meter [RTV Utrecht]”

 1. Beste KingsDish,

  Je kan waarschijnlijk wel in je eentje dineren in het kleinste restaurant van Nederland? Ik vraag dit voor een vriend die sinds kort door de quarantaine eenzaam is geworden. Ik vind het vervelend die vriend bij zijn naam te noemen, omdat zijn naam contouren heeft van mijn naam.

  Beantwoorden
 2. Ja eh boeien ruurd. Ik heb hier thuis ook een eigen restaurant en eigen chefkok. Zo'n klein restaurant is enkel nu open voor aandacht.

  Meuh ga leren koken in plaats van te jammeren dat restaurants open moeten.

  Beantwoorden
 3. Niet echt mijn ding, ik hoef niet zonodig op het bord van mijn buurman/vrouw te kijken. Desalniettemin wens ik jullie alle succes toe. Eigenlijk te gek van woorden dat een hardwerkend en sympathiek stel door deze, door onze eigen regering aangestuurde, massaparanoia van hun broodwinning beroofd wordt.

  Beantwoorden
 4. Er word lekker vrolijk gedaan, en dat is allemaal helemaal prima, maar doe eens fucking normaal met z'n alle. Maximaal 6 gasten? Zelfs in grotere restaurants is de huidige ''oplossing'' voor het ''probleem'' absoluut niet leefbaar, al helemaal door de enorme klap die ze hebben gekregen door deze flauwekul. Ik hoop dat alle restaurateurs er zo goed mogelijk vanaf komen, en dat er een aantal halfhartigen mongolen in de overheid maar eens goed mogen lijden, direct of indirect…

  Beantwoorden

Plaats een reactie