Koning Willem Alexander en Koningin Máxima in Drenthe op woensdag 18 september 2019 in 2022

laatste update: 08-2022


Zuidwest-Drenthe kan terugkijken op een succesvol verlopen bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Nagenieten? Kijk hier het volledige bezoek terug! Abonneer nu:

Commissaris van de koning Jetta Klijnsma heette de koning en koningin welkom. Samen bezochten ze onder meer Fokker in Hoogeveen, het Dwingelderveld, Astron in Dwingeloo en de binnenstad van Meppel.

Meer over het bezoek:

Meer RTV Drenthe?

https://www.facebook.com/rtvdrenthe/

https://www.instagram.com/rtvdrenthe/

‘RTV Drenthe is, als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron, de spil in de Drentse samenleving’, dat is onze missie. We vinden het belangrijk om contact te houden met u als kijker, luisteraar en online gebruiker. Onze slogan is niet voor niets Altijd in de buurt. Dat betekent dat we aandacht hebben voor nieuws, sport, politiek, kunst en cultuur en dat we participeren in verscheidene evenementen in Drenthe. 

Op het RTV Drenthe YouTube kanaal publiceren we verscheidene video’s met recent nieuws in verschillende categorieën. Denk aan RTV Drenthe sport en met ons befaamde circuit TT assen natuurlijk ook vooral motorsport. Daarnaast publiceren we ook langere nieuwsitems en documentaires over misdaad, economie etc.

#nieuws #koningshuis #Drenthe