LEKKER RELAXEN BIJ DE BABY SPA

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Mijn beste vriendin Nena en ik zijn met onze zoontjes naar The Happy Baby Spa gegaan in Amsterdam en natuurlijk nam ik mijn vlogcamera mee om deze leuke dag vast te leggen. Marshall en Max zijn eerst heerlijk gaan floaten (in té schattige zwembroekjes!), daarna gingen de bubbels aan en daarna hebben we ze onder begeleiding een heerlijke baby massage gegeven. Op de terugweg naar huis lagen ze helemaal KNOCK OUT, dus volgens mij hebben ze er echt van genoten en zijn ze helemaal zen geworden door deze spa sessie. Het was echt een leuk dagje uit en we kunnen het iedereen aanraden om ook eens een bezoekje te brengen aan een Baby Spa!

Van de eigenaresse mag ik een Baby Spa-sessie verloten onder één van mijn kijkers, dus geef deze video een LIKE, laat een COMMENT achter en volg The Happy Baby Spa op Instagram:

Wij willen The Happy Baby Spa bedanken voor de uitnodiging! Hier is hun website voor meer informatie: en nog een laatste tip: dit is natuurlijk ook een HEEL LEUK KRAAM- OF KERSTCADEAUTJE voor moeders!

▷ Heb je mijn vorige video al gezien? KRUIDVAT WENKBRAUW TATTOO TESTEN »

▷ ABONNEER je hier GRATIS op mijn kanaal »

▷ FOLLOW ME! ‣
BLOG »
INSTAGRAM »

▷ ANDERE LEUKE VIDEO’S:
VIBRATORS TESTEN MET MAMA »
DIY NEUSSTRIP »
ALS VROUW JE GEZICHT SCHEREN?! »
JAPANSE BEAUTY GADGETS »
ONDERKIN AFSLANKEN »

Hi iedereen, ik ben Serena Verbon, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend George, onze zoon Marshall en onze katjes Coco en Clarence in Houten. Ik ben fulltime beautyblogger en YouTuber. Op dit kanaal plaats ik elke woensdag- en zondagochtend een nieuwe video.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “LEKKER RELAXEN BIJ DE BABY SPA”

 1. Ik had hier al over gehoord, maar wat leuk dat jij beeldmateriaal levert! Ik ben sinds 3 maanden voor het eerst tante geworden en ik zou dit graag cadeau willen geven aan mijn allerliefste frummeltje.

  Beantwoorden
 2. Leuk ! Ik zou het graag cadeau doen aan mijn nicht en haar spruit van net 6 maandjes, leuke verassing.. vooral omdat ze nu in een sprongetje zit waar alles spannend is 😍😍 duimen maar!
  Reactie✔
  Volgen op Instagram ✔
  Video geliked✔

  Beantwoorden
 3. Mijn zoontje Luca van bijna 4 maanden oud is laatst voor het eerst gaan babyzwemmen en hij vond het helemaal niet leuk (veel te koud) dus dit is wel een leuk alternatief voor hem!

  Dus ik hoop dat ik win!

  (P.s. Ik heb nog nooit iets gewonnen, so pls make my day :))

  Beantwoorden
 4. Ik doe mee aan de winactie😍 niet voor me eigen baby want die heb ik niet maar voor mijn zus die uitgerekend is op 21 november (op mijn eigen verjaardag😍😍😍😍) en omdat we nog niet zeker weten wanneer het prinsesje op de wereld komt is het ook voor de mama heel spannend en zou ik haar er ook heel blij mee maken❤️

  Beantwoorden
 5. OMG dit wil ik voor mijn zoontje 😍😍. Dit is echt zo leuk! En niet alleen voor baby's maar ook voor mommy's. Door de massage les die je krijgt kun je dit thuis ook gewoon toepassen.
  Ik doe heeeeel erg graag mee met de win actie 🤗🤗

  Beantwoorden
 6. Hallo Serena, wat een super leuke video. Ik zou dit ontzettend graag willen winnen voor mijn eerste neefje die net 3 weken oud is. Mijn schoonzusje doet het ontzettend goed ondanks de situatie waar zij zich momenteel in bevind. Zou haar er zo graag mee willen verassen. Zij en haar prachtige zoontje zouden dit echt verdienen. Xxxx Roos

  Beantwoorden
 7. LEUK video!! 😍❤️ik zou graag willen meedoen voor mijn neefje hij is nu 2 maanden . Hij heeft infectie opgelopen en is nu wel weer goed ,maar mijn zus en iedereen is hiervan geschrokken en dit lijkt mij wel iets leuks om hun op te beuren. Dus ik hoop dat ik gekozen wordt🎉💕

  Beantwoorden

Plaats een reactie