Leven in een gevangenis Douchen op verzoek en verplicht werken| NU nl

laatste update: 05-2021


Abonneer je NU op het NU.nl YouTube-kanaal:

NU.nl is Nederlands grootste nieuwssite op het web en op mobiel. Snel, betrouwbaar en overzichtelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op YouTube plaatsen we de belangrijkste video’s met o.a. binnen- en buitenlands nieuws, entertainmentnieuws, sportnieuws, technieuws en opmerkelijk nieuws.

► Volg ons ook op:

Website:
Instagram:
Facebook:
Twitter: l

30 gedachten over “Leven in een gevangenis Douchen op verzoek en verplicht werken| NU nl”

 1. Nee, als een gevangene "blij" is om Nicole wéér te zien, dan is er juist niét iets goed gegaan tijdens de vorige detentie. Want die heeft klaarblijkelijk niet het maatschappelijk gewenste resultaat opgeleverd. Jammer dat Nicole dit niet begrijpt.

  Beantwoorden
 2. Klasse justitie… ER IS MEER CORRUPTIE BINNEN DE MUREN DAN BUITEN… FACTS…. denk hierbij aan front marionetten, diegenen die de fitkits seizoen stops en vooral de schetsers profiel,.. 'zogenaamde' PSYCHOLOGEN' die profiel schetsen op aannames en meest CORRUPTE EN SMERIG 2FACE FILTERS vd systeem

  Beantwoorden
 3. Ik heb een paar maandjes op kosten van de staat gelogeerd en mijn indruk is dat de meeste gedetineerden graag naar de werkvloer willen voor wat vrijheid en sociaal contact. Het betekent simpelweg dat je niet de hele dag op je cel zit. Voor de inkomsten hoef je het niet te doen, want je krijgt iets van anderhalf euro per dag (wat ze even vergaten te melden in de video), maar als je verder niemand hebt die van buiten wat geld op je rekening stort, dan zal je wel moeten als je een tv op je cel wilt hebben.
  Er is vaak niet genoeg werkruimte voor alle gedetineerden, dus er zijn er altijd die naast de pot pissen. Ik weet niet of het klopt dat er plaatsen zijn waar werken verplicht is, maar dan zouden die mensen gewoon minimum loon moeten krijgen, anders is het slavenarbeid.

  Er zijn een hoop mensen die vinden dat de straffen in Nederland niet zwaar genoeg zijn, en ondanks dat ik daar in sommige gevallen alle begrip voor heb, is het belangrijk om te begrijpen dat hoe strenger de straffen zijn, hoe harder de criminaliteit zal worden. Als je bv voor een beroving de doodstraf zou krijgen, dan zorgen criminelen wel dat hun slachtoffers 'nooit meer aangifte kunnen doen'…

  Bovendien, het als straf opsluiten van mensen maakt van die mensen geen betere mensen. Gevangenissen zijn plaatsen waar een crimineel leert een betere crimineel te zijn.
  Als we criminaliteit willen bestrijden kunnen we dat veel goedkoper en veel doeltreffender doen door jonge criminelen zo vroeg mogelijk te helpen met de problemen of obstakels in hun leven waardoor ze crimineel gedrag zijn gaan vertonen. Een baantje en (daardoor?) een vriendin doen vaak wonderen… – Maar goed.. ik snap dat veel mensen voor ernstige misdaden harde en lange straffen willen zien. Bedenk wel dat die misdadigers ooit weer uit de gevangenis komen, en als ze daar jarenlang slecht behandeld zijn (wat hier gelukkig niet het geval is), dan zijn ze nog veel verknipter dan ze al waren.

  Beantwoorden
 4. EZEKIEL 13 GLOVES + MASK + LOCKED UP + GOD WILL SET US FREE in the BIBLE

  KJV 18 And say, Thus saith the Lord God; Woe to the women that sew pillows to all armholes, and make kerchiefs upon the head of every stature to hunt souls! Will ye hunt the souls of my people, and will ye save the souls alive that come unto you?

  Ezek 13:18 (Proposed Translation)

  18e sewing patches of darkness upon all the joints of the hands,

  Did the magic wrist bands made by the false women prophets in Ezekiel 13:18 actually work? – Biblical Hermeneutics Stack Exchange

  Please study EZEKIEL 13 We are locked up like birds in a cage and just like the MARK OF THE BEAST 666 from the book of Revelation it mentions FALSE PROPHETS, FOOD, HAND-FACE combo and LIFE DEATH choice.

  Btw JESUS HAD A MASK IN THE TOMB, JONAH HAD A MASK IN THE FISH THEY BOTH STAYED 3 DAYS AND 3 NIGHTS LOCKED UP IN THE DARK,

  REPENT PEAPLE THE TIME IS COMING, JESUS IS AT THE DOOR

  and sorry, dont want to yell i only wanted it make it easier to read, stay safe and brace yourself,

  Beantwoorden

Plaats een reactie