Lichaam Koen van Keulen gevonden na dagenlange zoekactie [RTV Utrecht] in 2021

laatste update: 03-2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Scholier Koen van Keulen uit Soest is verongelukt. Dat blijkt na een dagenlange zoekactie bij het Gardameer in Italië, waar de 17-jarige jongen met familie en vrienden op vakantie was. Verslaggever Marc van Rossum du Chattel doet verslag. Meer:

Kijk voor het laatste (sport)nieuws, weer en verkeer, livestreams en onze radio en tv programma’s uit de stad en provincie Utrecht op

(C) RTV Utrecht

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Lichaam Koen van Keulen gevonden na dagenlange zoekactie [RTV Utrecht] in 2021”

  1. Tis erg maar ook dom, samen uit samen thuis… hij was onder invloed dat moet wel.. tis een AUTOBAAN.. als er geen weg naast loopt hoor je daar niet tezijn! Mensen geven alleen de het ding dat ze zien de schuld maar kijken niet naar de persoon zelf, onnodige medelijden wekken is slecht in mijn ogen.. tis kut dat tie zo jong moest sterven maar je hoort daar niet telopen.. later uitstappen voor een meid is niet erg slim.. en zijn vrienden hadden ook beter moeten weten, dus conclusie, dom gedaan hij had met zijn vrienden uitmoeten stappen.. en niet langs een autoweg terug moeten lopen stom dronken.. (kom naar op met jullie gezannik mensen)

    Beantwoorden
  2. Vreselijk, je kan sterven op de meest vreemde manieren. Hij wandelde naar huis in een prachtig omgeving niet wetend dat 2 meter verderop alles zo eindigen. Sterkte naar zijn familie en vrienden.

    Beantwoorden
  3. Mijn condoleances voor de nabestaanden, familie, vrienden, bekenden, klasgenoten en andere betrokkenen! Alle sterkte toegewenst! Laat het een troost zijn dat Koen gevonden is en er dus zekerheid over zijn lot is.

    Beantwoorden

Plaats een reactie