Liquid Transport met Lars Geelhoed in de dikste DAF XF van Nederland?!

laatste update: 03-2021


Wauw, wat een wagen om het jaar 2020 mee af te sluiten! In deze derde aflevering van ‘Knippie Knippie Kuipers on tour’ gaan we op pad met de DAF XF 480 FT met Super Space Cab van de Gebroeders Geelhoed. Dit pronkstuk is zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog… schitterønt! Op een schaal van 1 tot 10.000, hoeveel likes voor deze dikke DAF?

Directeur, vriend en pikkebaas Lars Geelhoed heeft voor ons een mooi tourtje in petto. We doorkruisen het land van Middelharnis tot Heerde en Valkenburg met verschillende tankwagens van Jongeneel Transport. De tocht brengt als langs verschillende film- en fotogenieke locaties en ook een lichtshow mag natuurlijk niet ontbreken! Het bedrijf is gespecialiseerd in vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) en gezien het vele lachen, gieren en brullen hebben we vandaag met lachgas te maken! En als klap op de vuurpijl blazen we in Valkenburg ook nog een ballon op met de tankwagen.

𝗠𝗲𝗿𝗰𝗵𝗮𝗻𝗱𝗶𝘀𝗲:

𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺:

𝗙𝗮𝗰𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸:
s

30 gedachten over “Liquid Transport met Lars Geelhoed in de dikste DAF XF van Nederland?!”

  1. Right on another great video,it looks very professional although I don't understand your language is very entertaining good thing you have the translation greetings from the U.S.A from your Peruvian friend

    Beantwoorden

Plaats een reactie