(Listen to the Falling Rain; You’ve got your Troubles; Busstop; Close to You; The Deer Hunter in 2021

laatste update: 04-2021


Te boeken bij www.artiestvooru.nl
Close Harmony Twice 2-mansorkest, Flevoland 1

Wilt u uw gasten verrassen en ontvangen in een nostalgische sfeer? Dan bent u voor de muziek bij ons aan het juiste adres. Wij brengen een zeer gevarieerd programma: deels semi-akoestisch (gitaar, basgitaar en zang) en deels als twee-mans orkest (aangevuld met keyboard en orkesttracks). Onze kracht schuilt in het meerstemmige zanggeluid van 2 tot 5 á 6-stemmig, waarmee wij ons muzikaal onderscheiden.

‘Zonder muziek kan het niet!’ is een eigen lied dat tevens ons motto is. Muziek voor de juiste (atmo)sfeer. Dankzij de spectaculaire ‘vocaliser’ techniek kunnen we voor de liefhebbers van close-harmony muziek een gevarieerd repertoire uitvoeren. Veel herkenbare hits uit de jaren ’60/’70/’80 en ’90 (Beatles, Eagles, Byrds, Kinks, Simon&Garfunkel, Carpenters, Il Divo, Venice, etc.) passeren daarmee de revue. Naast het intieme luister-repertoire (ook instrumentaal) is er ook een uitgebreid dansrepertoire. Onze optredens zijn afgestemd op besloten gelegenheden als diner-dansants, jubilea, recepties, openingen, personeelfeesten, privéfeesten, e.d. De muziek (nooit te hard!) stemmen we nauw af op de wensen van u en uw gasten/publiek.
Recensies:
Optreden Van der Valk Hotel Almere
Beste heren, Wij hebben contact gezocht met de familie S. om te vragen hoe de avond is bevallen. Wij hebben ontzettend leuke reacties over de muziek gehad. Reacties zijn: Een geweldige avond gehad, de heren van de muziek voelden de sfeer perfect aan, ontzettend goed gegaan, een echte aanrader! Mochten wij in de toekomst weer een partij hebben waarvan wij denken dat het een “match” kan zijn, dan zullen wij jullie zeker weer aanraden. (…)
Met vriendelijke groet, with kind regards, Van der Valk Hotel Almere.D. R. afdeling Sales / Almere
Optreden Van der Valk Hotel Almere
Mede door jullie muziek is ons 40-jarig huwelijksfeest helemaal geslaagd. Heerlijk gedanst en genoten. Ik vind jullie live nog beter dan op de website.
mw.S. / Almere
Optreden Zuid-Holland (Boer-Inn)
De zaal (meer een schuur) was eigenlijk te groot en had een slechte akoestiek. Door jullie muziek ontstond er toch een intieme en prettige sfeer en werd er zelfs gedanst. Achteraf blij dat ik jullie had aanbevolen bij mijn vriendin voor de viering van haar 65e verjaardag. Fijn dat jullie haar lievelingsnummer ‘Family Tree’ van Venice konden spelen. Zij heeft daar van genoten.
R.C. de B./C. / Den Haag

Optreden Lelystad
Te gekke middag. Prachtige songs. Moeten we een keer in ons restaurant doen. Bij voorbaat een succes.
P&R M. / Lelystad

Plaats een reactie