LIVE 🔴 Noodbevel van kracht in Amsterdam, honderden demonstranten op Museumplein in 2021

laatste update: 03-2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Kijk hier naar live-beelden vanuit Amsterdam, waar de politie op dit moment een einde maakt aan een demonstratie op het Museumplein.

Abonneer je hier:

Volg ons:
Facebook:
Instagram:
Twitter:
Het laatste nieuws op onze website:

Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!

#amsterdam #corona

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “LIVE 🔴 Noodbevel van kracht in Amsterdam, honderden demonstranten op Museumplein in 2021”

 1. voor ALLE slapende nederlanders die nog steeds denken dat deze vredelievende nederlanders hier voor zichzelf staan te protesteren…….wake the fuck up NEDERLAND; er is heel wat anders gaande dan u denkt….het gaat allang niet meer om corona…..ONZE REGERING voert het beleid uit wat van hoger hand wordt opgedragen……lees Agenda 2030 United Nations en kijk eens naar de verklaring die Klaus Schwab van het World Economic Forum heeft gegeven omtrent de plannen die men met ons als bevolking heeft…..Een mondkapje (muilkorf) avondklok (liet men vlak voor de 2e wereldoorlog ook gewoon toe)…..waar gaat dit naartoe. …kom allemaal eens uit je luie roes Nederlanders en denk eens iets verder dan die vierkante meter waarin je leeft. Als we de regering niet stoppen zitten we binnenkort allemaal opgesloten. Is dat wat jullie willen? EN KIJK VOORAL GEEN TV, WANT DAAR LAAT MEN U NIET ZIEN DAT INMIDDELS HEEL EUROPA IN OPSTAND IS.

  Beantwoorden
 2. Tijd dat iedereen ophoudt met belasting betalen, al je spaargeld van de bank afhalen en vervolgens een eigen economie creëren met de hulp van elkaar zonder dat de huidige overheid ermee bemoeit. In ieder geval beter dan betalen aan de luie prutsers van Zuid-Europa, doelloze klimaatprojecten en de toekomstige extra hoge belastingen door de coronamaatregelen…….

  Beantwoorden
 3. Wie begint hier nu de agressie. Niet zo gek dat mensen daarop antwoorden. Gewelds instructie tegen burgers. Wat een land is dit geworden man. Ik zag zelfs een oude en jonge vrouw die klappen met knuppel kregen. Onvoorstelbaar dit blij dat ik er niet bij was….

  Beantwoorden
 4. Die grimmige situatie creeer je natuurlijk ook zelf, door ME bussen in te zetten, wapens en honden en weet ik het wat. Wordt een Dokter geinterviewd, in deze reportage. ? Lijkt mij geen wapperd of een Karen, of een Tokkie. Maak mensen niet monddood, praat met elkaar. luister.

  Beantwoorden

Plaats een reactie