Lonewolf New Year in Eindhoven – partially failed…

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
This was my biggest hotel fail EVER. Art Hotel Eindhoven gave me the wrong room, so I had a fucked up NYE. This was supposed to be my room for the FULL period… // Ik ga dus nooit meer naar het Art Hotel in Eindhoven, te vinden vlak bij het PSV Stadion. De kloothommels hadden mij in een verkeerde kamer geplaatst, terwijl ik daarvoor notabene had gebeld nadat ik hun fout in mijn reservering zag. DIT was dus de kamer die ik eigenlijk had voor de VOLLE periode dat ik daar heb gezeten. Never again dus, ik logeer wel in een AirBnb-verblijf waar ik deze nonsense niet heb.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie