Lossen in de haven van Den Helder, mooi touren met m’n Scania S520!

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Bonjour! In deze vlog volgen jullie mij op mijn rit naar Den Helder, Bergen, Alkmaar, Beverwijk, IJmuiden, Amsterdam, Aalsmeer en Amstelveen. Hier en daar stuiten we op een omleiding en we komen op plekken waar ik nog niet eerder ben geweest, waaronder de haven van Den Helder en nemen daar gelijk even een kijkje bij de vissersboten. En zoals altijd is het weer lachen, gieren, brullen! Tot slot breng ik die dikke vette SCHania weer naar huis… veel kijkplezier!

Instagram:

Website:
l

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Lossen in de haven van Den Helder, mooi touren met m’n Scania S520!”

  1. We hebbe er al een paar gezien.. Mar me Kids vinde het ook leuk.. "Hee papa daar zijn wij ook geweest" en ze zeide ook. Dat die meneer geen hesje draagt maar dat moet toch.. 😂 Maar blijft nice om tezien. En je heb echt mooi werk. Maar zo vroeg is niks meer voor mij. Haha fijne dag elke dag..veil plezieâh haha

    Beantwoorden
  2. IK heb je nu pas gevonden Martijn .Maar wat vindt ik mijn hier in terug,ook al is dat lang geleden helaas . Het plezier wat jij uitstraalt met jouw werk en werkgever is top ,Ik ga alle vlogs zeker nu nog kijken . Wat wel jammer voor mij is dat het niet mijn merk. Maar je hebt wel een prachtige combi .

    Beantwoorden

Plaats een reactie