Luxe vakantiepark in Drenthe | Hof van Saksen

laatste update: 05-2022


https://www.hofvansaksen.nl/resort

Naar welk vakantiepark ga jij met je gezin in de schoolvakantie van 2019? Het park biedt kinderen eindeloos speelplezier. Wat dacht je van de indoor trampolines, De Bounz ® Arena, grote binnenspeeltuin, indoorzwemparadijs, met wildwaterbaan, peuterbad, whirlpool, indoor waterglijbanen en uitdagende kinderactiviteiten in de Kinder Academies? Het is culinair genieten in een van onze exclusieve restaurants met regionale producten.
Op het luxe vakantiepark Hof van Saksen kan je het hele jaar door buitengewoon genieten in alle luxe. Het park bevindt zich in het plaatsje Nooitgedacht in Drenthe. De vakantiehuisjes zijn luxe boerderijen/vakantiehuizen waar jij en je familie heerlijk tot rust komen. Deze zijn van alle gemakken voorzien, van een bubbelbad of een sauna tot een heerlijk Auping bed.

Geniet de hele dag door van de beste faciliteiten. Zo kan je van de grootste indoor waterglijbaan ter wereld. Of heerlijk bijkomen van een drukke dag in de beauty en wellness.

Ook is er een groot aanbod aan de leukste (kinder-) activiteiten. Doe mee met een academie en leer klussen, tekenen, bakken en nog veel meer.

Wanneer mogen wij je verwelkomen op ons prachtige luxe vakantiepark in Drenthe?