MAAKT LIAM EEN ROMANTISCHE MOVE? | De Eindmusical #3 | Seizoen 3 | NPO Zapp in 2022

laatste update: 06-2022


👁️ Check de volgende aflevering alvast op onze site:

Puck wordt ondervraagd over haar verkering met Liam. Dat maakt haar een beetje onzeker. Ze bespreekt het met hem aan de ontbijttafel. Zal Liam meer z’n best gaan doen? En er wordt ook weer lekker gerepeteerd. Puck en Liam moeten samen een scène spelen, maar of dat nou zo goed gaat… En de vriendschap tussen Sally en Esmee staat ook onder spanning. Het filmen lijkt de twee meiden uit elkaar te drijven.

⭐ Abonneer op dit kanaal:
⬅️ Vorige aflevering:

———-

Groep 8 van de Eenhoornschool heeft een super toffe prijs gewonnen: ze mogen met de hele klas op musicalkamp en krijgen daar les van musicalexpert Maurice Wijnen, zangcoach Sanne de Winter en (musical)actrice Carolina Dijkhuizen. Maar gaat het musicalkamp wel door? Door het coronavirus moet de klas op kamp om de dag testen. Maar daar heeft de school geen geld voor… Gelukkig komt er een oplossing en kan de klas alsnog op kamp. Daar repeteren ze voor de musical en hebben ze veel lol met elkaar. Maar wat gebeurt er met de gevoelens van Puck voor Liam? En ook in Rosalie haar hoofd gaat van alles om. Zal Mick zijn draai in de groep kunnen vinden, nu hij toch mee moet op kamp? En kan Sally leuke content maken voor haar Insta en YouTube? Je ziet het allemaal in seizoen 3 van De Eindmusical.

———-

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video’s. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en… bloopers!

———-

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website:
► Instagram:
► TikTok:
► Facebook:
► App iOS:
► App Android:

#NPOZapp #Zapp #DeEindmusical