Massale vechtpartij tussen motorbendes bij hotel Energieweg Rotterdam

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Massale vechtpartij bij hotel Energieweg Rotterdam

Bij een hotel aan de Energieweg in Rotterdam Blijdorp heeft er donderdagavond een massale vechtpartij plaatsgevonden tussen twee rivaliserende motorbendes. Leden van de Hells Angels en de Mongols gingen met elkaar op de vuist in de lobby van het hotel. De vechtpartij zette zich buiten voort, de groep stoof op een moment uiteen. Door omstanders zouden er ook meerdere vuurwapens gezien zijn.

Er zijn personen gewond geraakt. De meesten zijn licht gewond. Eén persoon is zwaar gewond.

De politie kon in de lobby meerdere verdachten aanhouden en in het Roel Langerakpark werd nog een verdachte aangehouden. De politie heeft waarschuwingsschoten gelost ten tijde van een aanhouding.

Omdat het niet bekend was of er nog personen met vuurwapens aanwezig waren werd het Arrestatieteam ingezet om het hotel te doorzoeken. Er is een vuurwapen en een mes aangetroffen, een persoon was zwaargewond. De gasten en eters in het hotel zijn een naburig fitnesscentrum in gevlucht. Er zijn op dit moment 23 personen aangehouden.

Sporenonderzoek
Toen er rond 23.30 uur de zekerheid was dat zich in en rondom het hotel geen motorclubleden meer bevonden konden gasten terug naar hun kamer en begon het sporenonderzoek in het hotel en buitenruimte. Een groot aantal hulzen, een mes en vuurwapen is in beslag genomen. Het sporenonderzoek is deze vrijdag nog altijd bezig.

De 23 aangehouden OMG-leden zitten vast voor openlijke geweldpleging. Ze komen uit Schiedam, IJmuiden Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Haarlem , Berkenwoude, Oostrum, Alkmaar, Amsterdam, Baarn en Julianadorp. Van enkele anderen is de identiteit nog niet vastgesteld.

Het waarom is door de leden zelf wederom duidelijk gemaakt: de aanpak van OMG’s heeft een hoge prioriteit voor de politie, gemeente en Openbaar Ministerie. Leden zijn op grote schaal betrokken bij criminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebied van onder meer wapens, drugs en intimidatie.

Complimenten
Politiechef Frank Paauw van de eenheid Rotterdam: “Complimenten aan de verschillende diensten zoals DSI, Marechaussee, mijn dienders en natuurlijk ook het ambulancepersoneel gisteravond en deze vrijdag. Het is goed dat er al twintig verdachten zijn aangehouden en er zullen er meer volgen. Wij gaan ontleden wie dit zijn. De mannen zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging. We verwachten niet direct dat ze onderling aangifte doen, maar daarmee stopt dit onderzoek voor de politie dus niet.”

Camera: Video Duivestein

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

6 gedachten over “Massale vechtpartij tussen motorbendes bij hotel Energieweg Rotterdam”

  1. Hm, Als je een kroeg bezit en zulke gasten gaan voor je deur op de vuist word je tent gelijk voor een paar maanden gesloten maar wanneer er bij Van Der Valk binnen een massale knokpartij is hoeft dat niet. Raar.

    Beantwoorden
  2. Dat is inderdaat vreemt,een cafe word gesloten,om dat voor het cafe een vechtpartij, tussen angels bezig
    Terwij binnen,bij van der valk ,het hotel open bleef
    Is dat om de goede naan van het hotel,of om dat meneer de burgemeester daar eet?

    Beantwoorden

Plaats een reactie