Met een EUregio-ticket door de Drielandenregio | + Foodreview en Hotelreview | #JULIEN

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Samen met mijn maat Bart hadden we per ongeluk op een verkeerde datum een hotel in Aken geboekt, wat er toen gebeurde ga je nooit geloven. Ik heb hem meegesleept naar Duitstalig België! #TEC
Weet je wat je het beste kunt doen? Een kop koffie of thee pakken en lekker deze video gaan kijken, groetjes Juliën.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Met een EUregio-ticket door de Drielandenregio | + Foodreview en Hotelreview | #JULIEN”

 1. ik ben in de zomer in vaals geweest daar kon ik met een nederlandse bus naar aachen net over de grens in duitsland die bus kon je ook gewoon met een nederlandse ov chipkaart gebruiken
  ik woon zelf in gelderland ik ben paar dagen in zuid limburg geweest ergens in vaals

  Beantwoorden
 2. miss nog een leuke, de kortste halte afstand, schrik niet. Die licht in Stolberg HBF (rhein). hij staat als 2 haltes in de dienstregeling. Schrik niet, Hij vertrekt op spoor 43, dan rijd hij een kop spoortje op. Maakt hij kop, en stopt dan weer op spoor 27. Alle 2 de haltes zijn bedient. Je kan zowel op spoor 43 als 27 in/uit stappen.

  Beantwoorden
 3. Een leuke tip om te doen is met de nieuwe dubbeldekker van Emmen naar Groningen. Zijn hele mooie bussen! En vaak lekker rustig. Verder vind ik de vlogs van je leuk. En ik vind het knap dat je zo goed en makkelijk kon reizen met je interrail pas. Ik heb het ook een keer aangeschaft, maar ben er toen alleen maar voor naar Frankrijk gegaan en heb toen ook nog bijbetaald voor de Thalys en TGV. Laat maar weten als je eens naar Groningen komt!

  Beantwoorden
 4. Sinds 1 augustus is een heel nieuw lastenboek bij TEC waardoor de onderaannemers (zoals je hier een Crossway van Sadar had) bijna al hun bussen moesten vervangen, uitrusten met dat houten patroon, usb poorten, lederen zetels en allerlei vernieuwingen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie