Met mijn VRIEND naar EINDHOVEN + SHOPPEN! ✰ Romy van der Linden

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Hiii, samen met mijn vriend ben ik een nachtje naar Eindhoven geweest. We zijn wezen shoppen in het centrum en hebben daarna lekker wat gegeten. We sliepen in het van der Valk hotel waar we ook nog in de avond hebben gesport samen. Veel kijkplezier! 🙂

———————————————
🌿Subscribe –
📷Volg mij op Instagram –
💗Shop onze handgemaakte sieraden –

✰ OVER MIJ
Hey! Wat leuk dat je op mijn kanaal kijkt. Ik ben Romy, 20 jaar & ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken. Ik hou veel van reizen en fashion. Mijn video’s zijn vooral gebaseerd op de dingen die ik mee maak en waar ik inspiratie van krijg. Het kan dus van alles zijn! 🙂 Veel plezier met het bekijken van mijn video’s!

✰ SOCIAL MEDIA
– Instagram: romyvanderlindenn
– YouTube: Romy van der Linden
– Spotify: Romy van der Linden

✰ APPARATUUR & EDITING
– Camera’s: Canon EOS 750D + 18-135 mm & Canon Powershot g7x mark II
– Video diting: Final Cut Pro X

✰ ZAKELIJK CONTACT/ SAMENWERKINGEN
– romy.vanderlinden@hotmail.com

Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar l

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

13 gedachten over “Met mijn VRIEND naar EINDHOVEN + SHOPPEN! ✰ Romy van der Linden”

Plaats een reactie