Mick Jagger, Paul McCartney , Bono,The Edge, Madonna @ Amstel Hotel Amsterdam

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Mick Jagger,Paul McCartney, Bono,The Edge, Madonna @ Amstel Hotel Amsterdam

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

4 gedachten over “Mick Jagger, Paul McCartney , Bono,The Edge, Madonna @ Amstel Hotel Amsterdam”

  1. Daniel Crisafulli My God, way,,,
    In english some things to diffecult and I don't like to write this every time but the people they do thing's and play illuminatie only to hold secret that I have more in me then they wanne show while I wanne do only possitive things.

    Ik hoorden dat waar ik ergens uit stond te rusten waar ook mensen komen die niet zo zijn als mij opgenomen is dat ik gewoon in de auto rust omdat ik steeds en overal lastig gevallen werd en dat daar een verhaal van gemaakt is dat ik een viespuik ben wat dus helemaal niets van waar is en dat hierdoor mensen die denken dat ik op iets val waar ik helemaal niet o0 val en mijn stief vader mij voor zat uit te maken met de kerstmis en nog erger dingen enkel om mij te benadelen terwijl er niets van klopt een dat door zulke dingen ik mensen ben kwijt geraakt. Ook was ik na 4 jaar opnames boos dat mijn moeder loog dat er niets waar is van telepathische frequenties waar je mee kan communiceren en ik daarmee lastig gevallen werd wat hun ook doen en ik volgens mij mijn moeder heb zien kopen als kind en weet dat die man zei dat beter niet te kopen omdat je met zulke dingen altijd in de problemen raak en daar zelfs ongevallen door kwamen maar ze had ze nodig en kocht er zeven en misschien moest ze dat wel van mijn stief vader want ik heb opnames gehoord dat mijn stief vafdr zegt toen ik volgens mij net geboren was, maak daar maar de illuminatie van en mijn eigen vader wilden geen kind maken met mijn moeder omdat hij in duitsland was geweest en als Italiaan gediscrimineerd werd en er mensen een vloek om hem gelegd hadden aldus mijn moeder en dat als hij met een buitenlandse buiten italié een kind zou krijgen ze wat zouden laten doen. En ik ben een keer boos geweest op mijn moeder wat waar ze van maakten dat dat met regelmaat gebeurden en toegaf gelogen te zijn en nadat de psychiater zei dat hij niets van haar verhalen geloofden omdat er geen agressie in mij zit. EN ik was zo zwak dat de plek die ze had of hoe ze er achter zijn gekomen weet ik niet maar dat ik dst niet gedaan kon hebben wat ik gelijk al zag want ik wilden enkel laten zien dat ze te ver ging en dat zo laten zien en meer niet en daarnaast was ik erg zwak toen wat mij ook boos maakten terwijl zij glas hard stond te liegen en nu doet of ze een reden heeft boos te Sommige dingen zijn moeilijk uit te leggen maar ze spelen waar ik woon illuminatie en doen allemaal dingen om mij heen om iedereen te misleiden en als ik mij onprettig voelden in Bouwman tussen mensen waar ik een vies gevoel van kreeg en ik mij niet thuis voelden doordat ik daaraf en toe wat liet halen en de leiding expres tegen de mensen zei die volgens mij kwamen om te helpen wijs gemaakt was dat ik zo op mijn best was terwijl ik die mensen zag al voelden dat er iets niet klopten en dat ze wel omdraaiden dat ik op mijn best was terwijl ze mij met frequentie stralen misschien ook wel raar uit mijn ogen lieten kijken want dat voelt raar aan maar dan is er nog steeds niets mis met mij maar ik voelden hoe die mensen dat eerwaarden en voelden m9ij daarom helemaal niet goed en of de vloer onder mijn voeten weg zakten en daarna zijn die mensen weer gegaan en dat is heel erg en dat om ook nog een leidster die ontslagen is in Delta Antus omdat ze daar niet meer mocht werken omdat ze Justitie redenen gaf over mensen die ook niets gedaan schenen te hebbeb en die vrouw noemt zich daar Daniëlle maar niet eens zo heet eigenlijk en waarvan ik ook dacht dat ze aardig was net als die andere mensen en die hebben aangiftes gedaan maar mijn buurman en mijn zusje laten zich steeds van alle kanten horen die zelf te verbergen hebben wat ze mij hebben aangedaan en mijn zoontje. En dan zeggen ze dat ik niet om andere geef maar ik heb zeker langer sdfan een half jaar zitten huilen en als het weer ging was ik bezig met een advocaat zoeken en toen ik die pas binnen een jaar gevon den had na dagelijks meerdere advocaten te bellen begon ik enorm gestalkt te worden en de stalkers die ik bij mijn zoontje in de straat zag reden later ook over mijn dijk en zelfs midden in de acht terwil ik werd bedreigd dat ze mij zouden neer schieten zodra ik naar buiten kwam wat ik bijna iedere nacht mee maakten dat ik zwaar bedreigd werd maar ik ben toch naar buiten gegaan om te kijken en ik hoorden haar zeggen dat ze niet de gordijnen mochten open doen omdat de moeder van mijn zoontje die advocaat is en ook mijn leven tot nu toe kapot gemaakt heeft wat kennelijk kan als je advocaat bent en daar dt ik zo gestalkt wordt heb ik niet eens de tijd kunnen nemen om werk te zoeken waar ik ook weer om wordt veroordeeld. En ik heb hele nare dingen gehoord wat er is gedaan ik dit huis voor of nadat ik hier kwam wonen en mannen in het Bouwman echt alles over mij wisten en zelfs dat ik bij de tandarts zat die mijn goeie tanden weg sleep en kennelijk tanden van anderen in zette waar wel meer achter zit en ze precies zouden weten wanneer ze zouden breken en dat klopten ook precies zoals om het moment dat ik opgenomen was en ik weer van leiding er achter was gekomen die hier was komen kijken dat er hier vechtpartijen waren en iemand uit het raam hingen en een gek gezien liet worden en speelden of ik dat was en dat was mij al14 jaar geleden verteld dat ze wat hadden dat het leek of ik mezelf zag maar ik niet was en zo had ik ook wel is op eens een opname die op mijn telefoon was gezet met iemand die mijn kleding droeg en gitaar speelden en ik ook dacht mezelf te zien maar wist dat ik dat helemaal niet was en door de manier van spelen en door wat ik al had gehoord begreep ik dat dat die persoon kon zijn waar ik ook een man in het Bouwman over had horen praten. En een leider zei vanaf een andere plek zodat ik het enkel kon horen wat ze wisten wat ze gedaan hadden en te erg was voor worden en dat ze zeiden dat er rare dingen gebeurden in mijn huis terwijl ik opgenomen was en er was ook leiding zwaar bedreigd die hier later kwam kijken en ik schrok mij ook helemaal dood toen ik dat horden en zo maak ik al 7 jaar dingen mee die ik helemaal niet normaal zijn en hoor ik verhalen die ik zeker niet verzin maar niemand wat aan doet.

    Beantwoorden
  2. xThey say every step I do to come from my stalkers they stil kidnape me to destroy my life. And I hear my neiughbour say is police man but this is not real and it is corrupt when they let him do things for what he not is beqause he is construction builder to built houses. And my steph father is more in problem by justic for big things as the plot against me and his mono polie games in his villadge and when justic see his is my steph father and want help me and see me from far maybe to the window they let me standing only that they look on a wrong moment that I feel my self standing beqause I understamnd that they maybe come to look while some one give me a minut before some thing and every one look very strange to me that I behave onkly that moment as I noirmal never do and this is why they can beter come back to take me serieus beqause I'm relaxt always but before they let come my help they do every thing that it go wrong as they let call some one from delta to bring some thing and let come every thing to gether and that while I never smoke the last almost 2 year before they bring me there and people say thing's while they have now reason to say that I'm crazy this is the theater they play as Ron that say only, he is CRAZY with a tone with the reason to let me feel it to like it real only to use and hope that they can use me that I'm a sensitieve person and this is wy they can do this beqause they play theater against me and I can do nothing or ask never to do this and I don;t behave me that happen this. This is pure the work they want from I'm in the Netherlands and My grand father speak to do this or some one do this with me and my mother whas only laughing and make jokes about the things they now to do with me when I older in the tme I whas A child of 4 years old and I can remember every thing they say to eachother and now they say about every thing I hear they do and the plans off them I hear they wanne do. How peiople can think that I make story's and put it on ionternet, no one lik to in a situation as me to ask help when The affice here and on zuid don't listen when I come with information what people do against me and the society while I come to speak or we can help eathother. And I hear story's that they wanne speak while I try to speak6 years with them only now I now much more then before but now they play or I'm crazy. stop this people and gouverment and help me from the thing's they play so long to me to make me tired only the last 6 years and I try to make contasct with ministers and television but I have not the feel they let me come to have a conversation and this is they find it diffecult beqause they work with frequention waves and every one can hear then what I speak with them all so I have nothing to hold secret when they play or I'm crazy

    Beantwoorden

Plaats een reactie