Mijn vriend verrast me: HOTEL IN AMSTERDAM, UITETEN & IN PRIVÉ HOTTUB in 2022

laatste update: 06-2022


In deze ‘Mijn vriend verrast me: HOTEL IN AMSTERDAM, UITETEN & IN PRIVÉ HOTTUB’ video krijg ik te horen dat ik ben toegelaten voor VOGUE AKADEMIE. Vervolgens had mijn vriend Luuk een verrassing voor me om dit te vieren. We hebben een overnachting gehad in het Volkshotel in Amsterdam. We konden zelfs tijdens deze Corona tijden uiteten! Iets wat we echt heerlijk vonden. De volgende ochtend hebben we heerlijk kunnen genieten van een dakterras met hottub, volledig voor onszelf!

Music by VALNTN – Mona Lisa –

*Instagram: @juliavanrijn –
*Photography Instagram: @hava_creations: –
Website Photography:
*Youtube Channel:
*Pinterest:
*Tumblr:

Laat het me weten wat je wilt zien, zoals: get ready with me video’s (GRWM), travel / reis video’s, makeup looks, vlogs, mijn werkdagen waarin in fotografeer, shop video’s/hauls of andere suggesties…