”Mijn vriendje doet romantisch met ZIJN ZUSJE” 😬 – Bo’s Life Advice in 2022

laatste update: 05-2022


Bestel mijn EERSTE BOEK ‘Bo’s Life Advice’ hier:
Bestel ‘Bo’s Life Advice’ als e-book:
In deze video is het weer tijd voor Bo’s Life Advice! Wat als mijn vriendje romantisch doet met zijn zusje? Hoe ga ik om met een langeafstandsrelatie? Deze vragen en meer beantwoord ik en geef ik advies over! Abonneer vandaag nog gratis op mijn kanaal 💛

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DISCLAIMER:

Ik ben geen psycholoog, huisarts, deskundige of professioneel op de gebieden waar ik advies over geef. Ik geef mijn kijkers simpel advies en vertel ze wat ik zou doen in hun situatie. Ga voor professionele hulp altijd naar een huisarts of vertrouwenspersoon.

Advies nodig? Mail naar: Bolifeadvice@hotmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Koop hier Bokado merchandise:

SOCIAL MEDIA:

http://www.tiktok.com/@bokado

Mijn SIMS kanaal:

OVER MIJ:

Hey! Mijn naam is Bo en ik woon in Nederland! Op dit kanaal maak ik 3 keer per week video’s over alles wat ik leuk vind. Dus ben jij geïnteresseerd in meer video’s van mij, vergeet dan zeker niet te abonneren!

Hopelijk vond je deze video leuk en als je het leuk vond, vergeet dan geen duimpje omhoog te doen en te abonneren!

(Business) Contact: contact [at] bokado [dot] co

xx Bokado

#TeamBokado