MOMMY GOES OUT, GLUHWEIN EN MET JE BLOTE GAT IN HET BUBBELBAD – Weekendvlog 77

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Hij staat live, ons heerlijke weekendje. Al kan ik beter zeggen MIJN heerlijke weekendje, want ik ging er een weekendje uit. Samen met een vriendin… Me time, us time to the max. Shoppen, lachen, eten en afsluiten met Sauna. Op vrijdag had ik ook al afgesproken met een vriendin… Rijkdom zulke goede vrienden om je heen…

Kijk zeker even op onze webshop Feestje van hout:

Neem eens een kijkje op Lief thuis:

Volg me op:

http://instagram.com/liefthuis

Kat and Tanner van Twin Musicom is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution-licentie (
Artiest:
Categorie
Film & animatie

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie