Mr. Visser wordt nerveus in een stripclub | Mr. Frank Visser doet uitspraak

laatste update: 05-2021


Mr. Visser reist af naar Emmen waar alleenstaande vader Michaël een woning boven de plaatselijke nachtclub huurt. En daar zit precies het probleem, want door de luidruchtige striptease- en paaldansacts doen hij en zijn zoon geen oog meer dicht. Clubeigenaar Eliot zegt er alles aan te doen om zijn buren niet tot last te zijn. Zo heeft hij het pand geïsoleerd, een limiter aangeschaft en zelfs een piepende danspaal verwijderd. Inmiddels zijn de heren elkaar meer dan zat, dus wordt het de hoogste tijd dat mr. Visser zich met rode oortjes onderdompelt in het Drentse nachtleven.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is te zien bij SBS6. Bekijk alle afleveringen op de website: www.sbs6.nl/mrfrankvisserdoetuitspraak.

ABONNEER op SBS6 voor meer video’s:
BEKIJK OOK eens de playlist van Mr. Frank Visser doet uitspraak:

VOLG SBS6 op social media!
Facebook |
Instagram | sbs6nl
Twitter |
Snapchat | sbs6nl

VOLG Mr. Frank Visser op social media!
Facebook |

OVER Mr. Frank Visser doet uitspraak
In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen er alles aan om conflicten op te lossen.

30 gedachten over “Mr. Visser wordt nerveus in een stripclub | Mr. Frank Visser doet uitspraak”

 1. echt een zeik gozer.
  de stripclub bestond voor dat hij boven de club ging wonnen.
  als je zoveel last hebt zoek je een andere woning.
  hij is tot bot hypocriet wetend en bewust gaat hij boven een club wonnen en jacht een hard werkende ondernemer in de kosten. terwijl hij makelijk kan verhuizen.

  Beantwoorden
 2. Ja de verhuurder gaat ook zeker zeggen nee je hebt hier wel last van de muziek😂😂😂😂die man wil gewoon zijn pand verhuurd hebben zodat er weer inkomsten binnenkomen pannenkoek 😂😂😂😂

  Beantwoorden
 3. Had al het vermoeden waar het aanlag toen ik die eierdozen zag. Die dingen werken opzich wel. Maar niet als je die zo los over je plafond heen flikkert.

  Beantwoorden
 4. Er zijn heel veel huiseigenaren in huizen rondom vliegvelden. Al die huizen zijn later gebouwd. Maar al die eigenaren zeiken over het geluid…..

  Beantwoorden
 5. Op zich snap ik de uitspraak. Ik vind eigenlijk dat vooral de makelaar de verwijtbare partij is in dit verhaal. Zeggen dat de overlast wel meevalt is niet netjes, maar had hij al niet eerder het contract kunnen laten ontbinden binnen zoveel dagen? Voor iedereen die ooit een zaak wil beginnen die in de nachtelijke uren open is, laat in het contract opnemen dat de rest van het pand niet verhuurd mag worden.

  Beantwoorden
 6. goed wat kan ik zeggen.. mijn nu ex-man bedrogen me meerdere malen in ons huwelijk. Zou ik mezelf meer pijn doen door te zitten? NEE!, ik contact opgenomen met een hacker om me te helpen erachter te komen alles wat hij verbergt op zijn telefoon, dit is de hacker e-mail: "Jamiehacking99@ Gmail . Com" Als je hulp nodig hebt ook dan contact met hem op.

  Beantwoorden

Plaats een reactie