MUUR SCHILDEREN/ Rechte lijnen schilderen langs plafond. Schildersbedrijf Edens Apeldoorn (2018) in 2022

laatste update: 05-2022


MUUR SCHILDEREN/ Rechte lijnen schilderen langs plafond. Schildersbedrijf Edens Apeldoorn
———————————————————-
Een muur schilderen en rechte lijnen schilderen langs een plafond hoeft niet moeilijk te zijn. In deze aflevering krijg je te zien hoe je een muur kunt schilderen op mijn youtube kanaal en hoe je rechte lijnen kunt schilderen langs het plafond. Een plafond met spack, kan best lastig zijn om langs te schilderen met latex. Maar hoe zit het met een rand langs een andere wand? In deze aflevering zal ik je laten zien hoe ik een rechte lijn schilder langs een plafond zonder plakband en hoe je het kunt oplossen langs een andere wand.
Een muur schilderen kan dus best makkelijk gaan als je maar even weet hoe je dit het beste kunt doen.

—————————————————————
Bekijk onze website voor nog meer tips! :

—————————————————————

Schildersbedrijf Edens, De winterschilder uit Apeldoorn laat jou zien hoe je makkelijk en snel allerlei zaken kunt doen op het gebied van schilderen. Het vraagt soms om de nodige en vakkundige aanpak en dat zal in deze filmpjes je voorgedaan worden. Met deze Schildertips kun jij een vakman worden die zijn eigen woning kan opknappen!

Deze tips word je aangeboden door schildersbedrijf Edens uit Apeldoorn, Uw winterschilder en huisschilder in Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen en omstreken!

———————————————————–
Wil je nog kleine leuke tips, dan kan je ons volgen via

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

LINKEDIN:

YOUTUBE: abonneren op mijn kanaal:

——————————————————–