NACHTJE WEG NAAR HOTEL IN ROTTERDAM & SENNA 21 JAAR ღ | Joyce Rikken #80 in 2021

laatste update: 04-2021


Hi, in deze weekvlog neem ik jullie weer mee in mijn leven! Deze week vieren we de verjaardag van Senna, eten we lekker sushi & ga ik met Joep naar een hotel in Rotterdam! Vind je deze video nou leuk? Vergeet dan niet te abonneren op mijn kanaal!
Liefs Joyce

Mijn camera:
Ringlamp:

☆ Social media
Instagram: joycerikken
TikTok: joycerikken

☆ Contact
Contact: joycerikken@live.nl

☆ Algemeen
Hey! Wat leuk om je op mijn kanaal te vinden! Ik ben Joyce en ik ben 23 jaar. Ik maak video’s over allerlei dingen die ik leuk vind, zoals shoplogs, mukbangs, challenges, unboxings, vakanties & nog veel meer!
Ben je ook geïnteresseerd in deze dingen? Abonneer je dan nu gratis op mijn kanaal!
Liefs, Joyce ღ

12 gedachten over “NACHTJE WEG NAAR HOTEL IN ROTTERDAM & SENNA 21 JAAR ღ | Joyce Rikken #80 in 2021”

Plaats een reactie