Najib Amhali – Pleegzusje (Zorg Dat Je Erbij Komt)

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


Β 
Najib neemt zijn zusje mee naar Artis en Efteling!

Zorg Dat Je Erbij Komt:
Na meer dan 200 shows, van Texel tot Maastricht, reed ik meer dan 18.000km om voor 130000 toeschouwers op te treden, stond ik totaal 100 uur in de file en kreeg ik 3 keer een black out. Tijdens de shows dronk ik meer dan 165 liter water, gebruikte ik meer dan 60 handdoeken, 76 batterijen, 3 paar schoenen, 4 broeken en 12 overhemden. Ik sloeg 20 drumstokjes kapot, er gingen 3 monitoren stuk, 2 microfoons en 24 lampen en kwamen er 79 laatkomers de show binnen. Ik at in meer dan 160 restaurants waarvan 45 erg slecht waren, 40 keer verbleven we in een hotel, ik zette 4000 keer een handtekening en ging met meer dan 2000 fans op de foto, we zijn 12 keer geflitst en betaalden voor 790 euro aan snelheidsovertredingen, en dan valt nu het doek voor mij, ik ga er een jaar tussen uit, maar kom weer terug met een show, veel plezier met de show en tot snel!

Word nu abonnee van het kanaal:

Meer video’s van Najib Amhali:

Volg Najib Amhali
Facebook:
Twitter:
Instagram: /

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


Β 

30 gedachten over “Najib Amhali – Pleegzusje (Zorg Dat Je Erbij Komt)”

 1. Mooi hoe jij ofer jezusjecprsst weeemaar goed voor Haaren trots hoorbkasrmooi om tevhorrnhoornajibπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ₯°πŸ‘πŸ»πŸ‘‹πŸΌπŸ‘‹πŸΌπŸ‘‹πŸΌ

  Beantwoorden
 2. Lorum aajibdjat jij ueepl

  Eggzusjee ht n inderdaad lijfje ar maar verten dst ze jou heel echte zusususususususususujecis hooorvlatervis zerrotcoo ddt ze jou lsbgrotte broerreft ggr❀️πŸ₯°πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘‹πŸΌπŸ‘‹πŸΌπŸ‘‹πŸΌ

  Beantwoorden
 3. Noooorforn geeoon zachtrrzetttnoddt diefllwch xo d bobrntooonoordt xr
  G V.rrgrnitryik iederevmsch vvnou wptohrsmsdoo yuyubrp horr
  Rn
  If ,,aavnjju uudjjhouuenhoolrilmotr hoorrmdddtneelllrile fiigertked rmmdpen hhrπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»β£οΈπŸ‘πŸ»πŸ‘‹πŸΌπŸ‘‹πŸΌπŸΎ

  Beantwoorden
 4. Ik had een DVD van Najib dubbel en probeerde hem aan een van mijn meest Marokkaanse buren kado te doen. Maar ze haatten hem echt allemaal. Ik heb hem uiteindelijk maar op de brievenbus gelegd Daar ligt ie nu al 3 weken. Ik vrees dat ik hem in de vuil nis ga gooien.

  Beantwoorden

Plaats een reactie