No Surrender-leden opgepakt bij politieactie

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Bij een grote politieactie in Almere en Hilversum zijn dinsdagmorgen vroeg vijf mensen opgepakt die worden verdacht van betrokkenheid bij de smokkel van een grote partij drugs. Volgens de politie zijn vier verdachten lid van het Chapter Almere van motorclub No Surrender, de vijfde zou nauwe banden met de motorclub hebben.

De opgepakte verdachten zijn vier mannen van 23, 29, 30 en 42 jaar uit Almere en een 46-jarige man uit Hilversum. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de smokkel van tientallen kilo’s cocaïne naar Engeland.

Onder leiding van de politie in Brabant vonden rond 05:00 uur gelijktijdig invallen in een aantal woningen plaats. Op acht adressen werden woningen en auto’s doorzocht. Dat gebeurde onder meer op de Joris Ivenslaan, de Trommelstraat, de Gleditiastraat en de Hendrik Werkmanstraat in Almere.

Bij het onderzoek is ongeveer 200 kilo aan verdovende middelen aangetroffen. De aangetroffen drugs moeten nog verder getest worden, maar het gaat zowel om hard- als softdrugs. Verder werden meerdere club gerelateerde artikelen en diverse digitale gegevensdragers waaronder een behoorlijk aantal ‘crypto telefoons’ in beslag genomen.

Volgens politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk wordt onderzocht of kopstukken van de motorclub als opdrachtgever of financier bij de drugssmokkel betrokken zijn.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie