Omleidingsroute Amsteldijk-Noord door vervanging brug Ouderkerk

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Van 29 juni tot en met 17 juli 2020 zijn er digitale inloopdagen over de geplande omleidingsroute voor de Amsteldijk-Noord. Vanwege Coronamaatregelen organiseert de provincie Noord-Holland dit online via o.a. dit filmpje met een toelichting.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

5 gedachten over “Omleidingsroute Amsteldijk-Noord door vervanging brug Ouderkerk”

  1. Ik heb te doen met alle bewoners van de Amsteldijk Noord en directe omgeving. Het gaat ook privé veel geld kosten, zolang de benodigde grond voor de verbindingsweg niet beschikbaar is tijdens de bouwtijd van de brug, om met de auto de extra km’s te maken. Ben benieuwd hoeveel ongelukken er gaan gebeuren op de smalle polderwegen. Alle extra kosten die intussen door de provincie gemaakt worden/zijn, worden uiteindelijk bij de belastingbetaler (wij dus) geïnd. Een hoop ellende voor alle betrokkenen, veroorzaakt door de provincie. Een zeer slechte planning.

    Beantwoorden
  2. Het is gewoon heel simpel, op Polderweg waar nu langs A9 nabij A'veen vervangend tankstation geplanned is. kan ook gelijkertijd een op en afrit worden aangelegd voor Benning in de richting Utrecht, en bij de Achterdijk kan een op/afrit voor de richting Schiphol worden gemaakt, wat eigenlijk 40 a 45 jaar geleden is tegengehouden door de Ouderkerkers, toen logisch, maar nu de wijk Benning gebouwd is, geen overbodige luxe om de drukte in het dorp te ontzien, en ook tegelijkertijd meteen Ouderkerk bereikbaar houden tijdens werkzaamheden aan de grote brug.

    Beantwoorden

Plaats een reactie