Ons valentijnsweekend! | vlog 8


Leuk dat je weer naar een vlog kijkt! In deze vlog vieren we, onder andere, Valentijnsdag! We hebben cadeautjes, ik krijg een Lush webinar én we maken zelf sushi!
Enjoy en bedankt voor het kijken!

———
Follow me!
♡ Webshop:
♡ Instagram:
♡ Blog:
♡ E-mail: girlonthewhitebike@gmail.com

Misschien vind je dit leuk:
Mijn trouwdag:
Hotspotsonthewhite bike:
GirlwiththePin:

———-
Hoi! Welkom op mijn kanaal! Ik ben Elize, eigenaresse van girlonthewhitebike. Ik ben 26 jaar en getrouwd met Daniël. Sinds 5 oktober 2019 hebben we een dochter genaamd Emma. Op mijn YouTube-kanaal kan je elke week een vlog verwachten. Ik neem je mee in mijn leven als jonge moeder en alles wat ik leuk vind.
Ben je al geabonneerd op dit kanaal?

Deze video is NIET gesponsord.

7 gedachten over “Ons valentijnsweekend! | vlog 8”

 1. Aa goed gelukt die sushi! Hihi
  Ik maak het tegenwoordig ook vaker.. Het geen wat tijd kost is het koken van rijst en het voorbereiden van de dingen voor in de sushi (het snijden enz). De rest is eigenlijk best makkelijk als je eenmaal de “swing 😉” te pakken hebt.
  Zelf vind ik:

  • Kip/ komkommer / mayonaise ( Japanse mayo ook lekker) + toefje mayo met gebakken uitjes bovenop.
  •Zalm/ Roomkaas/ komkommer
  •Roomkaas/ komkommer
  •Krabstick (Surimi)/ komkommer en of avocado / mayonaise
  • ei/ komkommer/ paprika/ roomkaas
  •Zalm/ avocado
  Enz enz enz… oeps haha kan nog wel even doorgaan!

  Erg lekker 🤤

  Haha ik wissel best vaak. En ben nog zoekende naar hoe ik de Ebi fry makkelijk en lekker kan maken.. maar alles op z’n tijd.. haha 😆 en een tipje, wat huishoudfolie om je matje doen. Qua schoonmaken super chill en dan kun je ook nog de inside out rol maken, scheelt norivellen want die kun je dan door de helft doen. Haha 😆

  Wow word helemaal enthousiast, krijg gewoon zin in sushi 🤦🏼‍♀️

  Ps: Oee leuke tip die met Chili saus. Zelf nog niet bedacht misschien ook meer eens proberen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie