ONZE DOCHTER MET EEN KOEKJE TESTEN – JE KIND ALS PROEFKONIJN | Koalabeautymama.nl in 2022

laatste update: 08-2022


♡ BLOG

♡ INSTAGRAM

♡ FACEBOOK

♡ CONTACT EN SAMENWERKINGEN : info@koalabeautymama.nl

—————————————-­—————–

♡ VORIGE VLOG:

MOEDER-DOCHTER DATE, AVONTUREN IN AMSTERDAM & HAAR MAKE-OVER

—————————————-­—————–

DEZE VIDEO’S VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

〉Mijn Huwelijksaanzoek:

〉The Husband TAG:

〉Whisper Challenge met Mike:

〉Weekendje weg MECHELEN:

〉Vakantievlog IBIZA:

〉FIT CHALLENGE resultaat 3 maanden:

〉Superfoods mug cake:

〉Persreis naar LONDEN:

〉Num Noms Speelgoed Unboxing:

〉DIY Patches op bomberjack en kleding maken:

—————————————-­—————–

Hi, welkom op mijn kanaal! Ik ben Sunseeree. Gelukkig getrouwd met Mike en de trotse mama van dochter Ayumi en zoontje Masato. Ik ben gek op Fashion, heb een grote passie voor Beauty en houd echt van lekker eten.

Hier vind je persoonlijke vlogs over mij en mijn gezin. In mijn video’s komen allerlei uiteenlopende onderwerpen voorbij. Het moederschap, opvoeding, zwangerschap, fit worden en blijven. Kortom alles waarmee je te maken krijgt als je een gezin hebt. Verder kan je leuke Shoplogs bekijken, interessante Reviews, toffe DIY’s, handige tips en smakelijke recepten. Natuurlijk kan je ook meegenieten van de Papa Vlogs in Daddy Sunday.

Ik wens je alvast veel kijkplezier. Mocht je een verzoek hebben voor een video of heb je een vraag, laat dan vooral even een comment achter.
Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze laatste video’s.

x Liefs,

Sunseeree