Ook in Utrecht werd vandaag de eerste coronaprik gezet

laatste update: 05-2021


Wij waren bij de eerste vaccinaties in het UMC Utrecht. Daar kreeg senior verpleegkundige Joy-Ann Duursma om 14.00 uur de eerste inenting. “Ik ben heel blij dat het gebeurd is en dat het ziekenhuispersoneel prioriteit heeft gekregen. Ik heb me goed ingelezen en heb geen twijfel over dit vaccin”, zei ze live op RTV Utrecht.

Kijk voor het laatste (sport)nieuws, weer en verkeer, livestreams en onze radio en tv programma’s uit de stad en provincie Utrecht op

Wil je niets missen? Abonneer hier:
Meer video’s kijken? Klik hier:

(C) RTV Utrecht

1 gedachte over “Ook in Utrecht werd vandaag de eerste coronaprik gezet”

  1. OPflikkeren met deze in alle haast onder druk van de concurrentie gefabriceerde troep door de bio-tech-maffia. Wéés niét zo’n typisch pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero”. Alles wat én onder tijdsdruk én met voornamelijk commerciële léés: financiële motieven is gemaakt is levensgevaarlijk. Binnen een jaar al zullen wat mensen zich bij hun arts melden met klachten en aandoeningen zoals verkleurende nagels, bulten aan de binnen- en buitenkant van het schedeldak en je kan het zo gek niet bedenken wàt allemaal, maar welke in ieder geval niéuw zullen zijn voor de wetenschap. Je arts zal dan zeggen: “omdat het voor iedereen nieuw is en wij het óók niet weten mag u de aandoening zélf een naam geven”. En als je zo’n pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero” bent maakt dat álles weer goed toch?

    Beantwoorden

Plaats een reactie