Opleiding Facility Management – Hogeschool Utrecht in 2021

laatste update: 04-2021


https://goo.gl/PfPCJq – Check de opleiding Facility Management voor meer info. Professionals in het facilitaire werkveld zorgen ervoor dat ‘alles werkt’, zodat anderen kunnen werken, wonen of recreëren in een passende omgeving. Denk hierbij aan huisvesting, catering, servicedeks, schoonmaak, mobiliteit & bereikbaarheid, maar ook door gebruik te maken van slimme toepassingen zoals schoonmaakrobots, handige apps of flexibel in te delen werkplekken. Weten of de opleiding FM iets voor jou is?
Volg ons ook op 👍 FACEBOOK: Opleiding Facility Management HU Amersfoort en kom proefstuderen: www.meeloopdagen.hu.nl

1 gedachte over “Opleiding Facility Management – Hogeschool Utrecht in 2021”

  1. Mooi beschreven en dito in beeld gebracht. Ben jaren later (bijna 8 jaar geleden afgestudeerd) nog altijd blij met de keuze voor FM. Ook al ben ik niet direct aan FM gebonden heden ten dage, ik blijf er baat bij hebben. Als operationeel functioneel beheerder houd ik mij namelijk dagelijks bezig met de secundaire processen van HR. Van toegangsbeheer tot troubleshooting. 
    Een zeer fijne en degelijke opleiding met legio kansen. Ga zo door en maak er war moois van! Leuk dat Bart Vos ook nog altijd aan de HU is verbonden trouwens.

    Beantwoorden

Plaats een reactie