Overnachten in Hostelworld’s ‘BESTE HOSTEL TER WERELD’ (MAASTRICHT) – Review The Green Elephant in 2022

laatste update: 06-2022


In deze video neem ik jullie mee naar een gloednieuw hostel in Maastricht, namelijk hostel The Green Elephant. Dit hostel ligt op steenworp afstand van het centraal station, op loopafstand van het centrum én dicht bij de hipste wijk van de stad, Wyck.

Tijdens mijn verblijf in The Green Elephant slaap ik in een privékamer van ongeveer zes vierkantemeter en heb ik de beschikking over een schone gedeelde badkamer, fris toilet en een rustgevende spa.

Het hostel beschikt over veel kamers. Zo kun je kiezen voor een Bunk Bed (ideaal om wereldreizigers te ontmoeten) of je eigen Tiny Dream House. De Tiny Dream House is er in veel varianten, dus kies je eigen kamer gemakkelijk via de website!

Heb je, bijvoorbeeld na het zien van mijn video, interesse in een verblijf in een van de kamers van dit hostel? Wanneer je boekt in de maand november krijg je 15% korting op de totaalprijs door de kortingscode STAY of STAYPODS te gebruiken. Deze code geldt tot eind november 2020.

De kortingscode STAY geldt voor reguliere kamers en STAYPODS geldt voor een bed in de digital nomad dorm, óf voor de Tiny Dream Houses.

—————————————————————————————————————————

Website The Green Elephant –
Mijn kamerprijs per nacht: €40,-
Adres: Sint Maartenslaan 11, Maastricht

Kortingscode reguliere kamer: STAY (15% korting)
Kortingscode voor Tiny Dream House en Digital Nomad Dorm: STAYPODS (15% korting)
Kortingscode is geldig tot en met 30 november 2020.

—————————————————————————————————————————
Waarmee heb ik gefilmd?

Camera – Canon Powershot G7 Mark II
Telefoon – Iphone 7 Black