Pamela vraagt Tim ten huwelijk!🤵❤️👰3 jaar samen, weekend weg Bergen/Alkmaar/Haarlem. Shoppen&strand.

laatste update: 05-2021


Verrassing 2.0!
(Geschreven door Tim)

Afgelopen weekend waren Pem & ik 3 jaar samen (4-4-2018 🧡).

Door al het gedoe in de wereld zijn we natuurlijk wat beperkter om het uitbundig te vieren, maar toch na veel zoeken kwamen we uit bij Hotel Breeburg in het plaatsje Bergen. Deze plaats ligt ongeveer 5 km van het strand. We hadden gekozen voor het culinaire arrangement, want wij houden van eten en genieten! Ook hadden we ons best gedaan om de mooiste kamer te krijgen met een bubbelbad en balkon.. Heerlijk!

We hebben de steden Alkmaar en Haarlem bezocht. In de video zie je wat voor leuks we nog meer hebben gedaan!

Op de tweede avond had Pem met de kok gesproken over een ander hoofdgerecht dan wat er in eerste instantie op het menu stond. Wij wilde graag een kaasfondue, omdat we ten slotte iets te vieren hadden. De kok vond dat helemaal leuk en zou dan ook iets lekkers voor ons maken. Eenmaal op de kamer genoten we van het eten, maar toen gebeurde er iets wat ik niet TOTAAL niet zag aankomen.. Ik wilde mijn broodje opensnijden, maar die was wel erg hard. Toen ik het broodje wat hardhandig open wist te snijden, zag ik dat er een doosje in zat verstopt en ik deze een beetje stuk had gemaakt.🙈 Ik zag dat er een ring in zat .. en JAWEL.. Daar ging Pem voor mij op haar knie. Na haar lieve woorden over mij als man, die dit verdient en dus ook om ten huwelijk gevraagd te worden.. zei ik natuurlijk: ‘Ja ik wil!!’💍

Precies 1 jaar voordat wij gaan trouwen (De datum staat al vast bij de gemeente 04-04-2022), vroeg ze ook mij ten huwelijk. Ik ben nog steeds verrast en verbaasd! Verassing was het woord wat ik ook gebruikte tijdens mijn aanzoek, vorig jaar op het podium bij @NienkePlas. Die kreeg ik dus mooi terug van haar.😉

Persoonlijk vind ik het erg mooi dat wij elkaar dit hebben gevraagd. Het geeft toch meer het gevoel van gelijkwaardigheid. Ik weet nu zelf hoe bijzonder het is als je ten huwelijk wordt gevraagd.

Het was echt een heerlijk weekend!🧡. Ik leef mijn mooiste leven en relatie met jou.

Geniet van de vlog en mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag in een reactie.👇

Liefs,

Tim

www.x-appeal.nl/fixjerelatie

Plaats een reactie