Pianist Bart • Demo • Te boeken bij artiestenbureau artiestvooru.nl

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Boek deze artiest op:

Onze allround pianist Bart begon zijn solo-carrière tijdens zijn Conservatorium-vooropleidingsjaar als achtergrondpianist in Hotel Pierre in Eindhoven. Dat was in 1990. Sindsdien verzorgt hij regelmatig op diners, recepties en (galerie-)openingen achtergrondpianomuziek.

Dit heeft er ondermeer toe geleid dat hij na zijn conservatoriumstudie als vaste achtergrondpianist werd aangesteld in enkele grote woonwinkelgalerieën waaronder Winkelcentrum Alexandrium III, de Woonmall. In de regio Rotterdam/Schiedam wordt hij inmiddels ook regelmatig benaderd door kunstgalerieën zoals bijvoorbeeld Artipico voor bijzondere openingen en in het particuliere circuit voor de muzikale omlijsting van stijlvolle feestelijkheden.

Inmiddels staat hij bekend als “De pianist die met een 10 van het conservatorium kwam” en “De achtergrondpianist die geen pauze neemt”.

Dat laatste kent overigens wel een maximum van vier uur op een goede pianobank, maar het heeft als groot voordeel dat gedurende langere tijd geen alternatieve geluidsbronnen hoeven te worden aangewend.

U kunt contact opnemen voor live-piano-optredens, componeer- en arrangeerwerk en het creëren en uitschrijven van partituren in Lilypond van uw zelfgecomponeerde melodieën; eigenlijk voor alle andere muzikale fantasieën. Iedere situatie is uniek en biedt nieuwe mogelijkheden… pianist Bart kijkt uit naar uw ideeën!

Artiestenprofiel:

Vind muzikanten en andere artiesten voor uw evenement:
/

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie