Pierre van Hooijdonk in FC Rijnmond: ‘Ik vind dat Feyenoord verder is dan Ajax’

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Pierre van Hooijdonk vindt dat Feyenoord voorlopig met het elftal moet spelen dat voor de interlandperiode indruk maakte tegen Willem II (1-4). “Dat paste perfect in elkaar, er zat veel voetbal in. Veel voetbalslimheid, dat resulteerde in veel combinaties. Het was genieten”, aldus de oud-spits van Feyenoord.Bryan Linssen stond dat duel in Tilburg in de spits. “Dan zie je maar hoe dingen in elkaar kunnen vallen. Het pakte ontzettend goed uit, maar Linssen is geen echte nummer 9. Van Bozenik ben ik vanaf het eerste uur geen fan geweest, maar ik vind wel dat Dick Advocaat iets te veel laat merken dat hij ook geen fan van hem is. Dat is nergens voor nodig.”Fan is Van Hooijdonk wel van Joao Teixeira. “Ik vind dat hij een geweldige indruk maakt. Alles wat hij doet, doet hij met een idee. En op de juiste snelheid. Je ziet ook dat de beste spelers elkaar opzoeken. Dit is een goede voetballer.” TopvormEn mede door die Portugees is de algehele indruk van Feyenoord ook goed. Van Hooijdonk: “Ik vind dat Feyenoord verder is dan Ajax. Het zit goed in elkaar. Zeker met spelers in topvorm, zoals Teixeira en Berghuis.”In FC Rijnmond ging het ook nog over die veelbesproken Steven Berghuis. De speler van Feyenoord was deze en vorige week met Oranje op pad, maar speelde tot ongeloof van veel mensen niet tegen Italië (1-1).Van Hooijdonk begreep dat wel. “Het is sneu dat Berghuis niet speelde, en jammer. Maar dit was een keuze voor het systeem (5-3-2) en het pakte goed uit. Dan snap ik wel dat je kiest voor Luuk de Jong en Memphis.”De heren in FC Rijnmond, Bart Nolles, Harry van der Laan, Dennis van Eersel en Van Hooijdonk, blikken ook vooruit op Feyenoord – Sparta van komende zondag.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

26 gedachten over “Pierre van Hooijdonk in FC Rijnmond: ‘Ik vind dat Feyenoord verder is dan Ajax’”

 1. HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaha

  Beantwoorden
 2. Ik denk dat hij met 'verder' best een punt heeft. Het is ook niet zo n gewaagde uitspraak. Ajax is weer 3.5 basisspeler kwijt geraakt en moet zoeken naar een nieuwe eenheid in de manier van spelen. Het is gewoon waar dat Feyenoord meer kan voortburen op. En als ze Dickiaans georganiseerd spelen met in principe best veel kwaliteit in Berghuis en die Portugees om verschil mee te maken dan zouden ze minimaal lang mee moeten kunnen doen. Ik vind dat juist geen opportunisme maar vrij nuchter te concluderen.

  Ajax heeft vast meer potentie en een aantal echte topspelers maar daar red je het nog niet zomaar mee. Ik denk dat voor Ajax ook cruciaal gaat zijn hoe die ploeg mentaal in elkaar steekt na eventuele en toch vrij waarschijnlijke uitschakeling in de CL. En dat speelt ook nu voor PSV en Feyenoord in zelfs de EL. Meer en meer leven spelers voor Europese podia. Waar een druk programma altijd meer als nadeel werd gezien in titelstrijd denk ik dat juist betrekkelijk goede Europese campagnes teams in de eredivisie een boost geven.
  Ajax is heus favoriet maar echt nog lang geen kampioen. PSV zou ik ook in de gaten houden. Oftewel het is een spannende competitie.

  En mocht u denken dat hier een hoopvolle Feyenoorder spreekt dan bijdeze: ik ben door en door voor Ajax.

  Beantwoorden

Plaats een reactie