Pleijsier Bouw en Onderhoud | Renovatie van het Park Plaza hotel in Utrecht

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Naast de renovatie van het welbekende Kurhaus in Scheveningen werkt Pleijsier Bouw en Onderhoud aan nog meer uitdagende projecte, zoals het Park Plaza hotel in Utrecht. In de eerste vlog van deze reeks laat Emily het begin deze renovatie zien. Benieuwd hoe Pleijsier Bouw en Onderhoud zo’n project aanpakt? Kijk mee!

Zakelijk vloggen is het presenteren van een bedrijf met een persoonlijke video, waarin het verhaal en de bedrijfsactiviteiten uitgelegd worden aan de volgers.

Dit zorgt ervoor dat je de doelgroep een persoonlijk en laagdrempelig kijkje geeft in wat jij doet. Dit creëert betrokkenheid en vertrouwen. Een vlog is authentiek en persoonlijk en daarom de perfecte manier om storytelling toe te passen. Het is een opvallende en unieke vorm van contentmarketing.

Als eerste zakelijk vlogger van Nederland heb ik meer dan 100 zakelijke vlogs mogen maken, voor veel verschillende opdrachtgevers. Zo ga ik wekelijks op pad als RTL vlogger en ging ik aan de slag voor o.a. supermarkt Coop, Euromast, Royal IHC en RTV Rijnmond. LEF Media vlogt voor elke branche!

Op dit YouTube kanaal vind je alle gemaakte vlogs door Lieke van LEF en andere LEF vloggers. Dit kanaal dient als portfolio.

Vind je het leuk om LEF Media te volgen? Abonneer je op het Youtube kanaal!

Meer zien? Volg LEF dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram via: @lefmedia.

Facebook:
Instagram:
LinkedIn:

Kennismaken of meer informatie? LEF Media is te bereiken via info@lefmedia.nu.

LEF Media
Boomgaardsstraat 32
3012 XD, Rotterdam

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie