Politie houdt anti-lockdownbetogers aan bij Den Haag CS

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
De politie heeft bij Den Haag CS tussen de dertig en veertig betogers tegen de coronamaatregelen aangehouden. Een bus van vervoersmaatschappij HTM staat klaar om de betogers mee te nemen naar het politiebureau. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Politie houdt anti-lockdownbetogers aan bij Den Haag CS”

 1. Beschamende vertoning. Deze mensen moeten zich schamen. Alsof 2 maanden leven in een soort van lockdown zo erg is. Als je kijkt naar alle doden en zieken die we in ons land en de wereld hebben door de Corona. Jullie moeten je gedragen. Triest om te zien. Ik zit al 2 maanden thuis met onbetaald verlof omdat ik het risico niet wil lopen om andere en mezelf te besmetten. Er gaan dagelijks ouderen, jongeren en helden uit de zorg dood aan dit virus. Maar mensen maken zich druk nu de zon schijnt dat ze geen biertje kunnen drinken op het terras. Blijf gewoon binnen. Denk aan je medemens stelletje egoïsten.

  Beantwoorden
 2. opgezet spel. geen echt nieuws.oorlog zijn bezig kinderen worden daar massal van straat geplukt en verkocht aan de elite voor vermaak of andere zieke dingen. terwijl wij kijken naar onnozel "nieuws" wat we altijd gelijk geloven DOE JE EIGEN RESEARCH EN WORD WAKKER

  Beantwoorden
 3. Van mij een dislike, Want ik ben deze dictatuur zat! Dagelijks cijfers over Corona doden. Maar als je wil weten hoeveel griep doden. Dan zijn die cijfers er opeens niet!

  Beantwoorden
 4. Anti lockdown demonstranten zijn hartstikke domme mensen. Corona virus, bestaat echt. Een van mijn vrienden was besmet, in New York, en ondanks het feit dat hij was zeer rijk, het lukt hem niet te overleven. 5G heeft niets te maken met de corona virus. Corona virus, is een gewone virus. Luister, gewoon aan de Nederlandse overheid, want als een van de CEO's van de IBM, wie verantwoordelijk is, voor de IBM zaken in de hele EU, ik kan met 100% zekerheid zeggen, dat corona virus is een zeer gevaarlijke ziekte, en onze medewerkers blijven tot 1 Juni, 2020, werken vanuit de huis en daarna bekijken wij, samen met de Nederlandse overheid, hoe wij verder moeten doen! Wij steunen, volledig aan de maatregelen van de Nederlandse overheid. Voor mij, gezondheid van de mensen gaat voorop!

  Beantwoorden
 5. "Jullie houden je niet aan de anderehalve meter.. ga hier maar in deze bus zitten lekker op elkaar gepropt, en owja.. mijn collegas? nee die hoeven zich niet aan de anderhalve meter te houden hoor. We staan boven de wet"

  Beantwoorden
 6. Er is uberhaupt geen fucking lockdown… het enige wat je hoeft te doen is 1.5 meter afstand en denken aan je hygiëne… en het is ook wel irritant en triest dat er zoveel vieze ratten bestaan die dan uit hun duistere kamer zitten te gluren om de politie te bellen…

  Beantwoorden
 7. waar zijn nu al die juristen om deze mensen te steunen ,daag dat zootje ministers voor de rechter we hebben recht op demonstratie, waar zijn nu die mensen die wel geert wilders een rechtzaak hebben aangesmeerd maar die idioot van een akwasi die oproept tot geweld met rust laten.
  nederlandse ploitici zijn schijtbakken hopelijk worden bij de volgende verkiezingen weg gestemd stem fvd .

  Beantwoorden
 8. Het kan wel: De actiegroep RaRa liet in de jaren ’80 met brandbommen vier Makro’s in vlammen opgaan. Daarmee bereikten de actievoerders hun doel. Willen jullie meer of minder branden in Nederland???

  Beantwoorden
 9. Voer je actie denk goed na maak plannen, help elkaar als agenten iemand afvoeren, voeren 2 agenten 1 iemand af ga er dan met >4 man naar toe. Neem stokken en knuppels mee (zonder polsbandje anders is het een wapen en ben je strafbaar voor in bezit hebben) Strooi rijkelijk met keien zo groot al een honkbal (voor de paarden) en gebruik kraaienpoten voor de wagens. Jam mobiel verkeer haal c2000 masten neer (geen communicatie voor de dienders) en zorg voor een grote overmacht. Gebruik gsm jammers ( voor een paar tientjes makkelijk zelf te maken met een raspberry PI (zie youtube) Ze hebben 6 kogels we moeten met 300.000 of meer demonstreren dan moeten ze vaker laden dan wij ze de kans geven ze moeten 50.000 x laden voor ze ons allemaal hebben. Kom zo veel mogelijk in (nep) politie uniform, de kans dat ze zich op elkaar gaan richten wordt groter door verwarring. Bedenk je goed als je een paard vet en dan bedoel ik vet, laat schrikken bijv. HEEL ZWAAR VUURWERK OF luchthoorn vlak bij het oor. Dan ben je paard EN ruiter kwijt. Bedenk slimme dingen die je kunt doen met huishoudmiddeltjes, spiritus, wasbenzine, gootsteenontstopper (is heel naar in de ogen) Gebruik je fantasie, je verstand en doel. We moeten ons niet laten onderdrukken, zaai onrust ook buiten het centrum van de demonstratie, kleine rellen waardoor mensen de politie bellen. We gaan ze aan het werk zetten!!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie