Promotiefilm – Vakantie in Zeewolde (Flevoland)! in 2021

laatste update: 04-2021


Zeewolde centraal in Nederland omgeven door water!
Centraal in Nederland ligt Zeewolde, omgeven door water, uitgestrekte natuurgebieden en een weids poldergebied. Op steenworp afstand van Zwolle, Almere, Lelystad, Amsterdam en Utrecht. De perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke & ontspannende vakantie of dagje uit in Flevoland.

Ontdek wandelend of fietsend Horsterwold, het grootste aaneengesloten loofbos op kleigrond in Nederland. Je zult verbaasd zijn over de flora en fauna die je hier tegenkomt. Je kunt hier vrij rondstruinen maar ook samen met de boswachter het gebied verkennen. Maak een fietstocht langs de weidse polders, het Wolderwijd (Randmeer), Hanzestad Harderwijk en rust onderweg uit bijeen van de picknicklocaties of terrassen. Maak je het rondje vol, dan heb je er 42 kilometer op zitten. Korte route? Kies dan het ruime sop en pak de fiets/voetveer terug naar Zeewolde, dit maakt het rondje extra leuk.

Kinderen zullen zich hier niet vervelen, er is hier van alles te beleven. Stoere wandeltochten, een speelbos, een sprookjesachtig speelpark en volop watersport- en zwemmogelijkheden. Breng ook eens een bezoek aan een van de boerderijen en neem een streekproduct mee naar huis.

Langer blijven? Geen probleem, je hebt de keuze uit diverse campings, B&B’s en vakantieparken. Deze film geeft je slechts een korte impressie van Zeewolde van de mogelijkheden. Kom het beleven en boek een korte of lange vakantie in Zeewolde want Zeewolde biedt puur plezier!
Kijk voor meer inspiratie op

Samengesteld door stichting Puur Zeewolde i.s.m. Lokale Omroep Zeewolde.

Plaats een reactie