Pvda Drenthe – Stem 20 maart | TV commercial

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Op 20 maart 2019 mogen we weer naar de stembank voor de provinciale staten. Voor deze gelegenheid mochten wij een strakke TV commercial produceren In opdracht van het Media Atelier met in de hoofdrol Cees Bijl. De TV commercial wordt regionaal ingezet.

Over Murekla:
Murekla Audio- en Video Producties is een beeld- en geluidsstudio voor bedrijfsfilms, radioreclame, tv commercials en promotiefilms; compleet toegerust, compact en sfeervol.

Werkend vanuit een efficiënte studio groeide Murekla uit in 25 jaar tijd tot een toonaangevende studio in de Nederlandse beeld- en geluidwereld.

Murekla heeft als studio aansprekende en succesvolle radiocommercials en tv commercials geproduceerd; commercials die in het oog springen en reactie genereren.Met hetzelfde enthousiasme zet Murekla ook ideeën van reclamebureaus om in opvallend krachtige radio- en tv-commercials. Meer informatie:

Drones:
Een drone video laten maken voor een bedrijfsfilm, online video, evenement of televisieprogramma kun je met gemak overlaten aan de dronevideo experts van Murekla. Onze 4K drone beelden zijn spectaculair en zeer opvallend in elke videoproductie. Onze drone videos kunnen gebruikt worden voor bedrijven, particulieren en overheden. Onze dronebeelden geven een prachtig overzicht van uw bedrijf, bouwlocatie, vakantiepark, hotel, camping of evenement. Murekla is een gecertificeerd dronebedrijf en zijn in het bezit van alle benodigde vergunningen en verzekeringen voor een veilige productie. Meer informatie over onze droneskills:

Bedrijfsfilms:
Murekla vertelt uw product of dienst in een visueel aantrekkelijke vorm: de bedrijfsfilm. De informatie die u wilt overbrengen, visualiseert Murekla in aantrekkelijke beelden, ondersteund door gesproken informatie. In de vorm van een interview of als begeleidend commentaar (voice over). Waar u ook een presentatie wilt geven – op een beurs, op de website, bij ontvangst van gasten, voor andere pr-doeleinden – de bedrijfsfilm vertelt uw verhaal op de meest aansprekende manier. Meer informatie:

Blijf op de hoogte of neem contact op:
Website:
Facebook:
Linkedin: /

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie