Ritje Noord-Holland langs aantal ‘koele’ klantjes en kijkje in de Scania van Joey Termeer!

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Overnacht in Kesteren, dus vroeg uit de veren (02.30 uur) om in Geldermalsen te laden… In Alkmaar klimt de cameraman aan boord voor een leuk ritje door Noord-Holland langs een aantal ‘koele’ klantjes.

In Alkmaar lossen we de aanhangwagen, eerst even met de pompwagen totdat er een EPT beschikbaar is: “Word je groot en sterk van, hoppatee!”. Daarna rijden we door naar Heerhugowaard en Tuitjenhoorn om ook de motorwagen te lossen. Snel even een broodje en een toetje tussendoor, om vervolgens richting de thuisbasis (Wognum) te rijden om een volle vracht met reclamecontainers op te pikken voor het distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam. In Westzaan kom ik Joey Termeer tegen en mogen we een kijkje nemen in zijn dikke vette Scania met bullbar en special paint van Guy Martin. En nu ik toch achter het stuur zit gelijk maar even aandocken… ik heb jarenlang op een trekker gezeten, dus dat komt helemaal goed! Nadat we in Westzaan de combi weer hebben volgeladen met rolcontainers gaan we weer terug naar de Tender en kan voor mij het weekend beginnen. Vanavond even een lekker pilsie!

Instagram:

Website:
l

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Ritje Noord-Holland langs aantal ‘koele’ klantjes en kijkje in de Scania van Joey Termeer!”

  1. You are the man MARTIJN !!!! You are one happy camper !!!! Great work , love your videos …you remind me of myself as a young tractor trailer driver and it looks like you work for the best company !!!! Keep up the great videos and shine that truck up !!!!

    Beantwoorden
  2. leuk om te zien hoe jij de dag ervaart! ik begrijp wel dat er een te kort is aan vrachtwagenchauffeurs. het hard werken, de werkdruk en het magere salaris maakt het totaal niet aantrekkelijk om vrachtwagenchauffeur te worden. Ik hoorde tussen de 1600 en 1800 euro voor een 40 urige werkweek…

    Beantwoorden
  3. Het "knipperen" van je lichten zie ik nu dagelijks van de auto's met Xenon verlichting, en rij altijd in de nacht bij Bavaria, en ja met de nieuwe MB trucks met als camera ipv de vaste buitenspiegels, en ja het werkt mooi, maar als er geen straatverlichting is zie je niets.. Ciao Han.

    Beantwoorden

Plaats een reactie