Rob Zorn – Alles wat ik vraag dat is te veel in 2021

laatste update: 03-2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Alles wat ik vraag dat is te veel, van Rob Zorn, een cover gezongen door Gerard J. , een begrip aan de Spaanse Costa’s. Hij treedt op in diverse Hotels, feesten, evenementen etc. Dit jaar in malgrat de mar, en omstreken.

Hij zegt, “Ja nu komt het er op aan, ik heb echt zo mijn best gedaan op de nieuwe single, nu dat het nummer uit is moet ik het een beetje los laten en het aan jullie over laten, dus kan ik alleen maar afwachten en duimen, hopen dat iedereen het nummer zal downloaden. Ik heb al heel veel mensen die mij steunen en hun vrienden ook vragen dit te doen, ik ben echt heel blij dat al vele mensen de single hebben gedownload, vandaag 31 juli staat de single na twee dagen al op 12 in de download top 50, GEWELDIG!!! Maar daarmee ben ik er niet, vraag je buren, neefjes, nichtjes, broertje, zusje, tante, oom, iedereen eigenlijk om ook de nieuwe single te downloaden, dit is het enige wat ik kan vragen, de rest ligt in jullie handen, mijn lot hahahahaha ligt in jullie handen, ik bedank iedereen alvast voor de steun!!!!! ”

Rob Zorns nieuwe single vanaf 3 april in de winkel !

Alles wat ik vraag dat is teveel is de nieuwe kroegenhit single van Rob Zorn. Er wordt al gerept van de kroegenhit van 2009 doordat de tekst in de zaal direct aanslaat en massaal wordt meegezongen.

Muziek en tekst zijn afkomstig van Henk van Broekhoven ,(de man die al menig hit op zijn naam heeft staan)en de opnames zijn gemaakt in de studio van Manfred Jongenelis

De single wordt uitgebracht door Ronald Visch Rood-Hit-Blauw Produkties.

Rob is momenteel hard aan het werk in de studio voor zijn nieuwe album welke voor de zomer zal uitkomen. Rob Zorn is mede bekend geworden door hits als Meisjes en Trein naar niemandsland

Songteksts:

Er komt een tijd dat jij me zult begrijpen
Dan zul je denken, waarom heb ik dit gedaan
Maar nu heb ik de strijd toch nog verloren
Het noodlot heeft opnieuw zijn werk gedaan
Ik heb het beste wat ik in mij had gegeven
Maar blijkbaar was dat toch voor jou nooit eens genoeg
Ik gaf je goud, parels en juwelen
Ja alle luxe waar je altijd weer om vroeg

Alles wat ik vraag dat is teveel
Jij laat niets van me heel
Ik ben hier overbodig
Alles wat ik doe dat heeft geen zin
Want jij vindt mij te min
Jij hebt me niet meer nodig
Alles wat ik vraag dat is teveel
Jij laat niets van me heel
Want jij gaat naar een ander
Straks ja straks ben jij weer vrij
En denkt niet meer aan mij
Ik sta met lege handen

De waarheid heb je mij nooit durven zeggen
Ik heb de woorden die je zei altijd geloofd
Tot ik ondekte dat ik jou niet kon vertrouwen
Ondanks het moois wat jij me altijd had beloofd
Waarom kon jij nou nooit een avond met me praten
Nee ik begrijp niet wat jij in die ander ziet
Het is nu veel te laat om alles goed te maken
Dan maar alleen dan maar alleen met mijn verdriet

Alles wat ik vraag dat is teveel
Jij laat niets van me heel
Ik ben hier overbodig
Alles wat ik doe dat heeft geen zin
Want jij vindt mij te min
Jij hebt me niet meer nodig
Alles wat ik vraag dat is teveel
Jij laat niets van me heel
Want jij gaat naar een ander
Straks ja straks ben jij weer vrij
En denkt niet meer aan mij
Ik sta met lege handen

Lallalalalalalalalallalalalalla

Alles wat ik vraag dat is teveel
Jij laat niets van me heel
Want jij gaat naar een ander
Straks ja straks ben jij weer vrij
En denkt niet meer aan mij
Ik sta met lege handen
Straks ja straks ben jij weer vrij
En denkt niet meer aan mij
Ik sta met lege handen

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

2 gedachten over “Rob Zorn – Alles wat ik vraag dat is te veel in 2021”

  1. Een slechte interpretatie van dit nummer maar vind wel dat deze man eens moet gaan tellen. Volledig uit de maat. Op veel stukken volledig van toon af. Rob Zorn is een maat van en hiermee breng je dit nummer behoorlijk in diskrediet. Beste man ik hoop dat je open staat voor kritiek. Neem wat zanglessen en kom dan nog eens terug. Je hebt wel de potentie maar aan de finesse ontbreekt het hier en daar.

    Beantwoorden

Plaats een reactie