ROMANTISCH WEEKEND 🌹 ROTTERDAM MET BOYFRIEND 🥂 || WEEKENDVLOG #9 | Lieke Biemans in 2021

laatste update: 04-2021


Hi lieve allemaal, wat gezellig dat jullie kijken naar een nieuwe vlog! In deze vlog laat ik jullie zien hoe wij Valentijn hebben gevierd. We gingen een romantisch weekendje weg naar Rotterdam en verbleven in The James Hotel. We hebben tapas besteld bij Tapasbar de Hemel op Aarde & gezellig spelletjes gespeeld en champagne gedronken. De volgende dag hebben we heerlijk ontbeten op bed met een box van Vera’s Dough. Met wie zou jij dit eens willen doen? Veel kijkplezier! Liefs, Lieke

The James Hotel:

— ABONNEREN –

Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal:

— SOCIAL MEDIA —

♥ Instagram:
♥ Webshop:
♥ Facebook:

— CONTACT —

♥ info@whatliekeloves.nl

— ABOUT —

Ik ben Lieke Biemans en ik heb mijn eigen blog op www.whatliekeloves.nl. Hier post ik regelmatig over fashion, beauty, lifestyle & travel. Op mijn YouTube kanaal krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven & inspireer ik jullie graag op het gebied van mode & beauty. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Enjoy watching! Liefs, Lieke xoxo

* Deze video bevat een gekregen product/dienst. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube.

5 gedachten over “ROMANTISCH WEEKEND 🌹 ROTTERDAM MET BOYFRIEND 🥂 || WEEKENDVLOG #9 | Lieke Biemans in 2021”

Plaats een reactie