Romantisch weekendje weg | Vloggloss 761 in 2022

laatste update: 08-2022


Date night! Vandaag gaan we uit eten en blijven we slapen in een hotel in Noordwijk.

Tickets voor mijn theatertour ‘Mascha’s Story Time’ (Eindhoven, Winterswijk, Rijswijk, Lochem) zijn nu te koop! –

Mijn nieuwe boek ‘Happy Love Life’ over mijn relatie met Gregor is nu uit! –

Shop Beautygloss goodies hier! –

Leer me persoonlijk kennen:

Snapchat: Maschagloss
Foefs youtube kanaal: Man Cave

Welkom op het youtube channel Vloggloss! Hier vind je iedere dag een vlog van mijn leven, deze vlog is van exact een week geleden. Ik ben fulltime beautyvlogger en maak eens per weer (soms vaker) op mijn main channel ( een beautyvideo. Ik vlog precies een week vooruit, dus wat je nu ziet is een week geleden gebeurd. Ik maak deze video’s met veel liefde en ik hoop dat je er iets uit kan halen voor jezelf 🙂

Vergeet je niet te abonneren! Op deze manier verschijnt iedere dag automatisch de nieuwste vlog op je youtube pagina. Mijn vlogs komen altijd om 6: 00 online.

Ik ben Mascha Feoktistova en maak beautyvideo’s op mijn kanaal Beautygloss. Sinds 2007 maak ik beauty tutorials en filmpjes over make-up, haar, lifestyle, DIY en deel ik al mijn tips en tricks op het gebied van uiterlijk. In 2014 heb ik het boek ‘Happy Life’ geschreven waarin ik korte verhalen vertel over mijn leven, in 2016 kwam ‘Happy Love Life’ uit over mijn liefdesleven. Kijk mee met mijn everyday life!

FAQ

Waarom staat de dag van gisteren bij de uploaddatum?
Dat heeft met het tijdsverschil op youtube te maken en kan ik niks aan doen. Ik upload mijn video’s vaak een paar dagen voor ze online komen.

Welke dag zie ik nu?
De vlogs lopen exact een week achter, dus op vrijdag zie je wat ik vorige week vrijdag deed, bijvoorbeeld.

Mag ik je ouders zien?
Mijn familie wil liever niet op video 🙂

Weet je wel wat foefje in Belgie betekent?
Ja dat weten we, daar kwamen we na een jaar of 7 pas achter haha.

Mag ik bij je langskomen?
Nee, respecteer mijn privacy please 🙂 Maar ik vind het wel heel leuk om jullie te ontmoeten op één van mijn events zoals bij mijn theatershow!