Rondleiding door gebouw De Rotterdam

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Het grootste gebouw van Nederland, De Rotterdam, is zo goed als af. Alleen de inrichting moet nog gebeuren. Architect Rem Koolhaas is blij met het resultaat: “Soms maak je iets op papier en weet je niet hoe het eruit komt te zien. Het resultaat mag er echt zijn”, zegt Koolhaas tegen RTV Rijnmond.

Lees meer: Rondleiding door gebouw De Rotterdam

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

19 gedachten over “Rondleiding door gebouw De Rotterdam”

  1. Het is misschien erg groot, maar ik begrijp niet dat ze in Nederland zulke lelijke gedrochten neerbouwen. Kijk eens naar hoe ze dat in Ocenaië enzo doen, dat is pas mooi. Oké ik vind de Red Apple en de Montevideo nog wel mooi, maar jeemig hee het zijn eigenlijk allemaal rechttoe rechtaan blokken glas en beton. Waar blijven de verticale tuinen, torens die in lusief een functie hebben om schone energie op te leveren, en prachtige hoogstaande architecturische structuren? Een plan zoals de prachtige Jungerhanstoren en Parhaventoren. Of nu het nieuwe plan dat klaar ligt van die windturbine, prachtig concept, maar die zal er ook vast niet komen. Dat wordt vast wel verplaatst naar Amerika dat project. De mooiste oncepten blijven liggen en daarvoor in de plaats komen allemaal kaas lokken te staan. Het ontbreekt Nederland aan veelal aan bijzondere vormen en kleuren, op enkele uitzonderingen na. Voor architectuur ga ik liever naar het Oosten (China, Saudi Arabië, Oceanië) bijvoorbeeld.

    Beantwoorden
  2. De Rotterdam was, ook bij opening, verre van het grootste gebouw van Nederland, in termen van vloeroppervlak. Het oppervlak van de bloemenveiling in Aalsmeer is als ik me niet vergis ruim een half miljoen vierkante meter.

    Beantwoorden
  3. Internationaal stelt dit gebouw geen klote voor,ik ben zelf een Rotterdammer maar ik wordt een beetje moe van dat Rotterdamse trots gevoel,vergelijkbare steden als Astana of Kiev zijn veel indrukwekender!

    Beantwoorden

Plaats een reactie