ROOMSERVICE MUKBANG IN DE HOTELKAMER! ∙ Met Denise Anna | Kristina K ❤ in 2022

laatste update: 08-2022


WHOAH een nieuwe mukbang in een compleet andere setting! Vandaag zit ik samen met Denise Anna een heerlijke maaltijd te eten in een hotelkamer dus ik hoop dat jullie deze mukbang ook net zo leuk vinden als bijv. een sushi mukbang in de woonkamer 😀

Kanaal Denise Anna:

Neem ook een kijkje in mijn webshop!

❤ Als je de video leuk vond, vergeet dan niet om het duimpje omhoog te doen 🙂
❤ Wil je meer van dit soort video’s zien, vergeet je dan niet te abonneren! Dit kan hier helemaal gratis

❤ INSTAGRAM: krstnaaa
❤ BLOG:
❤ FACEBOOK:
❤ Hier verkoop ik af en toe mijn kleding:

☆ Wil jij mij iets opsturen? Dat kan! ☆

Social1nfluencers
tav Kristina K
Rietlandpark 333
1019 DW Amsterdam

▶ Bekijk hier mijn shoplogs:
▶ Bekijk hier mijn opruim video’s:
▶ Bekijk hier mijn (make-up) favorieten:
▶ Lees hier mijn reviews:

Hoi, ik ben Kristina en ik maak video’s op dit kanaal! De video’s die ik maak hebben te maken met van alles en nog wat, gewoon dingen ik op dat moment leuk vind! Het heeft voornamelijk met beauty, fashion & lifestyle mee te maken (lekker cliché) 😀 Zou je een keer een bepaalde soort video van mij willen zien, vergeet dat dan niet achter te laten bij de comments!

FAQ

Waar kom je vandaan?
Ik kom uit Litouwen en ik ben half Russisch half Litouws. Sinds 2006 woon ik in Nederland. Bekijk hier mijn video erover:

Benieuwd hoe Litouwen eruitziet? Bekijk dan mijn sfeervideo

Hoe oud ben je?
Ik ben 24

Waar film je mee?
Met Canon 80D en de vlogs maak ik met Canon G7x

Waar bewerk je mee?
Ik bewerk met Final cut pro x

Hoe maak je je thumbnails?
Met Photoshop & Lightroom

See ya xx

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar l