RTV Drenthe Zomertour in Gieten mp4

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Terugkeer naar Gaia
Een theaterproductie van Geke Hoogstins

Deze zomer staat er een bijzonder evenement op de rol dat u niet mag missen: het multimediale danstheaterspektakel “Terugkeer naar Gaia”. Belevingstheater op een prachtige natuurlocatie!
Een evenement dat u niet mag missen!
De verteller Pytheas, gespeeld en gezongen door Albert Secuur, reist samen met de jonge Hylko door de tijd en geeft de jongen inzicht in verleden en toekomst en zijn plek als mens daarin. Hij neemt u mee langs spectaculaire zang- en dansscènes en filmbeelden die het verhaal van Gaia vertellen. Unieke composities worden live gespeeld en gezongen! Dansers van hoog professioneel niveau zullen op bijzondere wijze het landschap tot leven brengen! Gaia, die op mysterieuze en onnavolgbare wijze wordt neergezet door stemkunstenares Anja Warmink. De bijzondere mystieke klanken van het Oerkoor en de weergaloze licht- en geluidseffecten nemen U mee in een onvergetelijke beleving van het sidderen en beven van de aarde. Een totaalbeleving waar U middenin zit!
“Terugkeer naar Gaia”; een verhaal dat ons laat nadenken over de sociaal maatschappelijke en ecologische problemen van nu. Tijdens de voorstelling staat onze aarde, Gaia, en de wijze waarop wij met haar omgaan centraal. Duurzaamheid, verbinding, kind en kansen voor de toekomst zijn de essentiële thema’s die als rode draad door de voorstelling heen lopen. Een intrigerend verhaal geïnspireerd op het unieke oer landschap Drenthe.
28 augustus t/m 7 september 2014
Vijzelweg 2 te Eext
Aanvang 20.45 uur
Informatie & kaartverkoop:
www.walkyre.nl
kassa-kaartverkoop tevens bij
Art Quake, Ceresstraat 12, Assen
Bruna, De Trog 40, Gieten
Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie