RUST, RUIMTE & NOSTALGIE in Zuid-Drenthe, korte documentaire promovideo, 4K

laatste update: 05-2021


GEES, ZUID DRENTHE
Korte documentaire promovideo – ingesproken door Hella Siertsema

In het zuiden van Drenthe ligt het authentieke saksische boerderijendorp Gees. Hier is rust en ruimte nog heel gewoon en het lijkt nét of de tijd hier even heeft stilgestaan. Het is dan ook een heerlijke locatie om even de drukte van de randstad te ontvluchten. Dichtstbijzijnde plaatsen zijn Coevorden en Emmen. Het gebied heeft mooie bossen en heidevelden. Het is een unieke plek om eens te bezoeken of voor het doorbrengen van een vakantie in eigen land.

In the south part of Drenthe, The Netherlands you’ll find this unique Saxon farmers’ village. This village is based in a beautiful surrounding with forests and heath lands nearby. It is located near Coevorden and Emmen. It’s a unique place to visit or to spend an holiday.

Voor informatie over Gees e.o. kunt u terecht bij het VVV/Tourist Office: www.geesweb.nl

For information about Gees and it’s surroundings, you can contact the Tourist Office in Gees: www.geesweb.nl

Film, Editing, Text and Voice-Over by: Hella Siertsema

Hella Siertsema is een freelance Filmmaker en Fotograaf voor Lifestyle (Lifestyle Wonen/Recreatie + Agri Lifestyle), Bedrijf, Aktiesport en Events reportages. Uit ‘t Gooi. Zij is werkzaam door heel Nederland.

Hella Siertsema is a freelance Filmmaker and Photographer for Lifestyle (Lifestyle Living/Recreation + Agri Lifestyle), Commercial, Action Sports and Events reportages. Based in ‘t Gooi, The Netherlands. She works throughout the whole country.

www.hellasiertsema.com

Licensed music: e

2 gedachten over “RUST, RUIMTE & NOSTALGIE in Zuid-Drenthe, korte documentaire promovideo, 4K”

Plaats een reactie