Salon tafel jacht + unboxing + shoplog (H&M home)! | Aimée van der Pijl

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Leuk dat je kijkt naar huisvlog 14! In deze video ga ik opzoek naar een salontafel en neem ik jullie mee naar de H&M home en de ZARA home. De video is een dagje later omdat ik de salon tafel echt heb gekocht en ik wilde hem aan jullie laten zien! Veel plezier met kijken! ↓

Abonneren kan hier:

✖ INSTAGRAM:

Wil je mij iets toesturen? Dat kan! Stuur wat je maar wil naar:
AGE Network
t.a.v. Aimée van der Pijl
Postbus 57226
1040 BC Amsterdam

Email (alleen zakelijk!)
info@aimeevanderpijl.nl

Hoi, ik ben Aimée, 27 jaar en ik woon in Amsterdam. Op woensdag om 16:30 staat er altijd een vlog online van mijn afgelopen weekend en op zondag komt er om 11:00 een ‘normale’ video en dat kan van alles zijn! Bijvoorbeeld een shoplog, een DIY een review en nog veel meer.

Camera: Canon M50
Vlog camera: Canon G7x Mark II
Muziek: Music by Joey Howard – Moment (Instrumental) –
Music by Cassette Tapes – This Year –

✚ Vergeet je geen reactie achter te laten en de video te liken?

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Salon tafel jacht + unboxing + shoplog (H&M home)! | Aimée van der Pijl”

  1. Super leuk je plank en alle andere items 🙂 ik heb zelf een tijd geleden een mooie eiken plank besteld bij de houtzagerij hier, maar helaas moeten we nog 3 weken wachten vanwege vakantie en drukte 😭 maar can't wait, heel leuk om hem te stijlen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie