Sauna Centre Haarlem rondleiding.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Voor meer informatie bezoek onze website:

Sauna Haarlem
Je vindt ons in hartje Haarlem op loopafstand van het NS station. Onze kleinschalige gezellige sauna is geheel gericht op jouw comfort. Geniet van de zuivere hete lucht in de houtgestookte Finse sauna en de reinigende werking van het Turks stoombad. Een bruin tintje kweken of onderhouden kan op een van onze zonnebanken, of gun jezelf een heerlijke massage door een gediplomeerde sportmasseur of -masseuse. Voor de dorst of lekkere trek biedt onze bar met keuken een ruime keuze aan verse sappen, drankjes en gerechten. Van gezonde tussendoortjes tot smakelijke maaltijden. Je kunt deze gebruiken in de gezellige bar of in onze rustruimtes.

Zomeractie
€110,- onbeperkt sauna en gebruik van het zonneterras in de maanden juni, juli en augustus. Wij hebben alleen een vroegboekkorting van 25% op de massage of een gratis zonnebank bij aanschaf voor 1 juni 2013. Bel voor meer informatie 023 532 7414

Let op! Sauna Centre is op de dinsdagavonden alleen geopend voor dames. De ladies night begint om 19.00 uur en is zoals altijd tot 23.00 uur open.

Sauna Centre nu 20 jaar in Haarlem:
Al twintig jaar kunt u genieten van onze mooie en gezellige houtgestookte sauna aan de Jansweg op korte afstand van het NS-station Haarlem.

Sauna Centre Houtgestookte Finse sauna Haarlem Turks bad/stoombad, zonnebank en massage.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

1 gedachte over “Sauna Centre Haarlem rondleiding.”

Plaats een reactie