Spa Florida | twee ligbedden | fonteynspas.com

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Spa Florida belooft enorm veel wellness en comfort. U heeft in de spa maar liefst twee ligbedden en drie zetels tot uw beschikking. Genoeg ruimte dus om met velen te genieten van een gezellige avond in de spa. Waar u ook plaatsneemt, u kunt rekenen op een heerlijke massage, afkomstig van de krachtige jets in de kuip. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende jets, die ieder bijdragen aan waanzinnige hydrotherapie.|

Geniet van uw eigen Fonteyn spa
Bij Fonteyn Spas begrijpen we als geen ander de behoefte aan een heerlijk ontspanningsmoment na een drukke dag. Een eigen spa of Jacuzzi ® is hiervoor de ultieme investering. Voor zo’n eigen spa bent u bij Fonteyn Spas aan het juiste adres. Hier laten we dromen uitkomen. Dankzij ons brede assortiment spabaden, enkele Jacuzzi® baden, whirlpools en hot tubs kunt u zichzelf volledig in de watten leggen met een product dat precies bij uw wensen past.

Test uw buitenspa in onze Spa Experience

Niet alleen onderscheiden wij ons van andere dealers met ons uitgebreide assortiment, ook heeft u bij ons de unieke mogelijkheid om de spabaden te testen in onze Spa Experience: een afsluitbare ruimte in de showroom waar u de spa of uw keuze in alle privacy kunt uitproberen. Een spabad is geen impuls aankoop. Volledige zekerheid van uw investering krijgt u volgens ons alleen als u de spa van uw keuze met elke zintuig heeft ervaren, alvorens u hem aanschaft. De Spa Experience is vanbinnen mooi ingericht met muurschilderingen en sfeervolle verlichting, waarmee elke ambiance kan worden nagebootst, van een zonsopgang tot een vollemaanavond.

Kom langs in onze spabaden showroom

Al onze spa’s en Jacuzzi ® baden zijn sfeervol opgesteld in onze 35.000 m2 grote showroom.

Fonteyn Spas
Meervelderweg 52
3888 NK Uddel
Bij Apeldoorn A1, afrit 18

www.fonteynspas.com
info@fonteynspas.com

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie