Speelstad oranje wordt weer speelpark | RTV Drenthe

laatste update: 05-2022


Speelstad Oranje wordt weer een speelpark. Geen asielzoekerscentrum, verblijfplaats voor arbeidsmigranten waar grote zorgen over waren of seniorenhuisvesting. Bewoners in Oranje kunnen wat dat betreft opgelucht ademhalen. Nieuwe gezichten nemen het stokje over van ondernemer Hennie van der Most. In 2022 openen de deuren.

Meer over dit onderwerp:

Meer RTV Drenthe?

https://www.facebook.com/rtvdrenthe/

https://www.instagram.com/rtvdrenthe/

‘RTV Drenthe is, als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron, de spil in de Drentse samenleving’, dat is onze missie. We vinden het belangrijk om contact te houden met u als kijker, luisteraar en online gebruiker. Onze slogan is niet voor niets Altijd in de buurt. Dat betekent dat we aandacht hebben voor nieuws, sport, politiek, kunst en cultuur en dat we participeren in verscheidene evenementen in Drenthe.

Op het RTV Drenthe YouTube kanaal publiceren we verscheidene video’s met recent nieuws in verschillende categorieën. Denk aan RTV Drenthe sport en met ons befaamde circuit TT assen natuurlijk ook vooral motorsport. Daarnaast publiceren we ook langere nieuwsitems en documentaires over misdaad, economie etc

#speelstadoranje #oranje #rtvdrenthe